Skor

Skor är nog det viktigaste du har på dig. Som en vis man en gång sa: Skor är som sångare, en dålig sångare kan förstöra en bra låt medan en bra sångare kan rädda en dålig låt. Jag måste säga att jag hade inte kunnat säga det bättre själv. Dina skor säger förmodligen mer om dig själv som person än vad du vet om själv. Vad vi då rekommendera för skor? Oavsett vad du väljer för modell så ska du tänka slankt och smidigt. I vår kan jag själv rekommendera tennisskor, och eftersom tennisen är känd som den vita sporten ska skorna givetvis också vara vita.

Kawasaki Players är väldigt tjusiga och prisvärda, 400kr. de finns dessutom med högt skaft, men om du är sugen på det så skulla jag nog hellre välja ett par hederliga Converse Chuck Taylor. En riktig trotjänare som aldrig sviker och funkar till såväl shorts som kostym. 600kr får du ge för ett par sådana men de funkar säkerligen nästa säsong också så det är en bra investering.
Vill du lägga lite mer pengar så gör det brittiska modeundret Sir Paul Smith fräscha sneakers. Vill du inte ha sneakers kan jag rekommendera Acnes vita/beige lågskor i canvas, eller varför inte ett par Tod's loafers. Ska du ut och segla i sommar bär du givetvis seglarskor, en glassig modell av seglarskon kan du hitta på Asos.com.
    Skulle det bli så att det blir varmt i sommar så är espadrillos riktigt skönt och snyggt. Välj även här ett par slanka fina. Passar grymt bra till shorts eller ett par upprullade chinos, skippa strumporna bara. Det som är bra med espadrillos är att du kan hitta dem i alla prisklasser, från 50kr på coop till åtskilliga hundralappar hos t.ex. Gucci.

image5

1:Converse All Star Chuck Taylor
2:Kawasaki Players
3:Espadrillos
4:Tod's loafers
5&6:Paul Smith

Kommentarer
Postat av: Anonym

komiskt vilken dubbelmoral du har, du säger ju helt emot dig själv. "skor säger mer om dig själv som person än vad du vet om själv" och sen skriver du att man ska satsa på vita tennisskor. Om man köper ett par skor för att de "gäller" så tror jag verkligen inte att de säger mycket om en person.

2008-03-13 @ 20:11:37
Postat av: Per

Ja delvis har du rätt, men jag ber faktiskt om att få säga emot ändå. Det man kan få ut av att titta på skorna är i stora drag en persons stil, och därmed en del av personligheten. Skorna är, som jag skrev, förmodligen det viktigaste du har på dig och säger också mest om din stil. Precis som personligheten alltid lyser igenom ditt utseende så lyser också skorna igenom hur fint det övriga än är. Hoppas att jag har tydliggjort mig lite grann allafall

2008-03-13 @ 21:26:54
URL: http://killarmedkoll.blogg.se
Postat av: TINTIN

Loafers körde många på förra året, inklusive mig själv.. men de kommer troligen sitta på mina fötter denna sommar igen. Dock är de inga vårskor.

2008-03-14 @ 00:09:15
URL: http://Letusbuyhappiness.blogg.se
Postat av: Simon

Kul med lite feedback!

#1: Tennisskor var ju bara en rekommendation. Det finns ett otal olika varianter på tennisskor, välj en som passar din stil och personlighet. Gillar man inte tennisskor så är ju inte valet så svårt, skit i dem och välj nåt annat :) Man måste trivas i det man har på sig, det är A och O.

#TINTIN: Loafers är alltid snyggt, tycker jag. En skön vår/sommar-sko som passar när det inte är för varmt och inte för blött.

2008-03-14 @ 01:16:33
URL: http://killarmedkoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner