Min helg

Hej kära läsare
Helgen är slut och mycket har hänt. Fredagen bjöd på tentamen i patologin och på kvällen var jag och kollade på Håkan Hellström på Liseberg, jag och resten av Göteborg kändes det som. Sedan på lördagen var det dags för årets upplaga av akademiska rodden där jag och ett gäng kursare tävlade. Men men nu kan jag gissa att ni som läser detta inte gör det för att ta del av min fritid, utan främst för att ni har ett intresse för kläder. Så jag tänkte visa vad jag bar till Håkan-konserten.
Hade varit på stan tidigare i veckan och inhandlat ett par skjortor. Kunde inte bestämma mig för en färg så det fick bli båda. Är medveten att det börjar bli mycket H&M från min sida men det finns två enkla anledningar till det. Främst att jag gillar det de gör men även för att det i princip är det som min ekonomi tillåter. "Studentlivet" ni vet. Hursomhelst, det är en luftig, dubbelvävd skjorta med en extremt avslappnad touch och det gör den väldigt bekväm att bära. Sen råkar jag faktiskt tycka att den är snygg också. Till den fick det bli mina Julian Redjeans som börjar få en skön slitning. En diskret kofta för att framhäva skjortan och strumporna matchades in med den gröna färgen i skjortan, syns inte jättebra på bilden men ändå. Utanpå strumporna fick det bli de svarta lågskorna för att inte dölja strumporna för mycket.
Ha det bra
/Per

 
Skjortor, H&M, 249kr
Kofta, Christensen
Jeans, Julian Red
Strumpor, Topeco
Skor, H&M

Kommentarer
Postat av: Stefan

Snyggt! Jag gillar tyvärr inte den orange/blåa skjortan lika mycket, men snygg outfit du hade på konserten :)

2009-09-22 @ 16:34:40
Postat av: fred

håller med föregående om att oranga skjortan va inte jätte fin men outfiten såg riktigt snygg ut

2009-09-22 @ 19:42:00
Postat av: Anonym

Najs outfit, själv har man köpt den grön-rosa varianten på skjortan :)

2009-09-22 @ 22:19:39
Postat av: Mr J

Vad är det med era kameror? Så förbannat gråa och tråkiga färger när skjortan egentligen är i härligt glada färger..



Hur är passformen på deras skjortor? Känns som varenda man tar som är i size S sitter som en felhängd påse nötter. Slim-fit my ass :)

2009-09-24 @ 21:32:17
Postat av: Per

Stefan & fred: tack jag är själv mer förtjust i den röd-gröna också faktiskt.

: gött, den är också schyst

Mr J: tja min kamera är från -05 så den är väl inte det bästa på marknaden direkt. Passformen på dessa skjortor är rätt slapp och, i min mening, ändamålsenlig. Den hade inte varit lika soft om den varit slimmad.

Väl mött

2009-09-25 @ 12:20:17
URL: http://killarmedkoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner