Beställning

Hej kära läsare
Dagarna i skolan börjar bli långa och schemat är späckat med kariesterapi, bettfysiologi och röntgen, men ett par timmar fritid får man klämma in ibland och idag tänkte jag använda dessa till att skriva ett inlägg här. Det är väl inte någon som missat att min favorit bland webshoparna är Asos.com och jag la faktiskt precis en beställning därifrån.

Redan förra hösten var jag sugen på en tweedkavaj, men skippade det då jag inte hittade någon på vinden därhemma. Men denna tyckte jag var snygg och var dessutom den billigaste av de kavajer jag tittat på (närmast var H&M på 1000kr). Hur kvalitén på är kan jag inte uttala mig om, men jag tänker mig att den är sådär grov som man vill ha den. Viktigt för att få den rätta känslan är även att den har lappar på armbågarna och det har denna.

Byxorna är något av en chansning, antingen blir det skitbra eller så skiter det sig. Jag är sugen på ett par lite mer avslappnade byxor och jag har mina aningar om att dessa kan vara vad jag söker, men det får vi se när jag får paketet. Passformen kallas "carrot fit" och det har jag inte provat innan, men jag gillar utseendet med lite fickor på benen och lite tjockare bomullskvalité, Men men, vi får se vad jag tycker om dem när de anländer.

Ha det fint
/Per


Kavaj, Asos, 950kr
Byxor, Asos, 450kr

(Bilder från Asos.com)

Kommentarer
Postat av: .

Keep up the good work :)! Grym blogg.

Postat av: Anonym

Först vill jag säga tack till en bra blogg! Om man köper från Asos, är det enkelt att skicka tillbaka kläder ifall man inte skulle vara nöjd med det man fått eller om man tog fel storlek?

2010-09-21 @ 19:37:48
Postat av: henrik

2010-09-21 @ 19:37:48: ja, det är jätteenkelt. Du får med ett formulär där du bockar för det som var "fel"; storlek, kvalitet, utseende osv. och vilken vara som berörs. Du får betala frakten tillbaka (tror att ASOS betar frakten tillbaka till dig). Kvaliteten brukar vara jämförbart med H&M.Och nu till mitt inlägg:

Har själv spanat in nämnd tweedkavaj. Vågade dock inte beställa den pga att jag inte riktigt är överens med med ASOS storlekar (M är lite mindre än Svensk M?) samt att jag är lite osäker på mönstret, färgen på den. Därför önskar jag foton när kavajen har anlänt, samt vilken storlek du beställde.

Peace!

2010-09-21 @ 22:15:15
Postat av: jesper

riktigt schysst outfit!!http://softstil.blogg.se/

2010-09-26 @ 01:13:50
URL: http://softstil.blogg.se/
Postat av: Tobias

Svinfula byxor och kavajen på personen på bilden var på tok förstor! Gör om gör rätt!

2010-09-28 @ 00:09:13
Postat av: matthias f

hej jag har sett att du beställer mycket från asos, jag gick in där själv och hittade grymma plagg för riktigt bra priser, är det en bra och pålitlig sida att beställa kläder ifrån?

2010-10-09 @ 17:45:51
Postat av: Per

Tobias: Enligt dig men inte enligt mig

Matthias f: Ja jag skulle säga att den är väldigt pålitlig. Och väldigt service-minded är de också

tack för kommentarerna

2010-10-13 @ 17:33:38
URL: http://killarmedkoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner