Gårdagens outfit

Hej kära läsare. Torrt på inläggsfronten - jag vet - vi försöker lägga in men det är, som de säger i sällskapsresan, jävligt mycket just nu. Har som bekant varit på Mallis som för övrigt bjöd på mycket sol och värme. Blev även att jag handlat lite av varje, vilket lär dyka upp här på bloggen inom kort.

Här kommer iaf en outfit som skiljer sig lite från de förra. Har dammat av mina röda chinos som jag tycker är lite roliga. Till dem har jag en lite retro-inspirerad tee (som jag köpte på Mallorca).

Sköt om er,

/Simon


Tröja/Jacka, Emilo.
Tee, Pull and Bear, knappt 100kr.
Chinos, Filippa K.
Skor, Kawasaki.

Utfyllnad

Hej kära läsare
Simon och jag beklagar inaktiviteten på bloggen här de senaste dagarna. Simon har, som ni säkert känner till, varit bortrest och för min egen del så har jag haft fullt upp med att flytta till göteborg. Har precis börjat på universitetet där flyttning och introduktion på skolan tar sin lilla tid. Men misströsta ej, i skrivande stund så sitter min kollega Simon och skriver på ett inlägg som kommer upp om någon minut. så håll till godo.
/Per

Tennisskon

Hej kära läsare
Simon har flytt regniga Sverige för att sola och gotta sig på Mallorca så för närvarande är det upp till mig att underhålla er. Dock så är jag mitt inne i en flytt och har för tillfället inte råd att köpa nya kläder (vi får väl se om jag lyckas hålla mig från att köpa något) så därför tänkte jag visa allsidigheten hos den vita tennisskon istället. En snygg vit tygsneaker passar lika bra till shorts som till jeans som till chinos som till kostym och för att visa detta tog jag ett par bilder. Skon jag valde att ha med på bilderna blev den som vi hittade på skopunkten.
Ha det bra
/Per


Outfit1
Skjorta, Boomerang
Jeans, Julian Red
Skärp, Saddler

Outfit2
Jacka, Pop of England
Skjorta, H&M
Shorts, ? (Thailandsfynd)

Outfit3
Kostym, Skräddarsydd
Skjorta, Skräddarsydd
Skärp, WhyszeckRefinedStreet

Skor, Skopunkten

Lite golf?

Hej kära läsare
I förra veckan när vädret fortfarande var fint så var jag ute en sväng och spelade lite golf och detta är vad jag hade på mig då. Efter rundan var kläderna tvungna att tvättas och det är därför jag inte har kunnat lägga ut bilder på det förens nu. Dessutom hann jag bara ett kort innan batterierna i kameran tog slut men jag tror ni ser allt ni behöver se. det är inga krusiduller utan bara piké, skärp och shorts. Jag hade visserligen golfskor på mig men dessa vita funkar mycket bra om man inte ska till golfbanan. Hoppas nu bara att vädret blir lite bättre så att man kan få klä sig i såna här kläder igen denna sommaren.
Ha det bra
/PerPiké, Boomerang
Skärp, Saddler
Shorts, H&M
Skor, Skopunkten

Outfit

Här kommer en outfit med de nya byxorna från Filippa K. Försökte tona ner överdelen lite i och med att byxorna sticker ut en del. För närmare titt på mönstret gå två inlägg bakåt i bloggen.

Det var allt för den här gången,

/Simon


Kavaj, Zara.
Linne, H&M.
Byxor, Filippa K.
Skor, Vagabond.

Lila

Här kommer lite fler plagg från senaste tidens inköp runt om i landet. Har haft en lila tischa som jag har använt en del under sommaren. Anledningen till att jag skriver haft är att den blev lite grillad under en grillkväll ;)

Tror lila kommer funka bra även i höst/vinter, många som inte riktigt vågat ta det lila steget kommer nog göra det först då :) Och det är ju faktiskt himla snyggt om man matchar det rätt.

Nu har jag iaf inhandlat en ny tee och en skjorta i lila. Tischan hittade jag på Zara och skjortan på H&M, båda i Sthlm. Att bära upp en lila skjorta får vi se hur det går, kunde inte stå emot när prislappen låg på blyga 149kr.

/Simon


Tee, Zara, 79kr.
Skjorta, H&M, 149kr.

Fläng

Hej kära läsare, det har varit en del flängande för min del den senaste tiden. Förra helgen bodde jag och flickvännen över hos en god vän, tillika klasskompis, i Varberg. Trevligt-trevligt, riktigt fin sommarstad som bjöd på strålande sol och även lite shopping.

I veckan var vi även i Stockholm, onsdag & torsdag, där vi såg Hoffmaestro och Petter spela på Mosebacke - galet bra! Är inte så mycket för Petter men Hoffmaestro vägde upp det hela med råge. Youtuba gärna Hoffmaestros "Seize the day", "Desperado", "The Storm" m.fl. Svängigt värre :) Det shoppades en del även i Stockholm skall tilläggas.

Tänkte beta av inköpen ett efter ett, så jag börjar med ett par gubbrutiga byxor från Filippa K. Rutigt verkar hålla i höst och jag kunde inte riktigt släppa de här brallorna så det var bara att dra det där visa-kortet..

På återseende,

/SimonRutiga byxor, Filippa K, 1200kr.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner