Dojjor + brillor

Hej kära läsare,

Har kikat runt på internet efter Refined by Bobby Burns-skor senaste tiden, tycker det finns många fina skor i deras kollektioner. Så var jag på stan häromdagen och tittade in i en skoaffär där de hade 50% på allt, även på Bobby Burns. Så det blev ett impulsköp, men jag är helnöjd. Ordinarie pris ligger på 1200 så jag fick ge 600.

Har även passat på att slipa mina solglasögon med vanliga glas i mina styrkor så att jag kan använda dem året runt. Eftersom jag kan slipa glasen och byta dem själv så kan jag byta över till solskivorna i sommar igen och köra med kontaktlinser under. Först tyckte jag det blev lite för mycket med så stora glasögon, men jag har använt dem en hel del och trivs rätt bra i dem.

Har handlat lite mer grejer, bla några fynd på H&M, mer om det kommer i ett senare inlägg.

Sköt om er,

/SimonSkjorta, Zara.
Kofta, Svea.
Chinos, Filippa K.
Skor, Refined by Bobby Burns, 600kr.
Glasögon, Tom Ford, solglasmodell "Jack".

Julfest

Hej kära läsare
Nu står verkligen julen för dörren, det är knappt så att man kommer ut på morgonen (ursäkta ordvitsen men jag bor ju faktiskt i Göteborg). Julfesterna börjar i alla fall komma titt som tätt och på fest ska man ju klä upp sig. Jag var på julfest i fredags och klädseln för kvällen var valfritt jultema. Jag började kvällen som tärna men senare fram på kvällen så blev det lite otympligt så då blev det att byta om till min egen lilla kreation: den så kallade citytomten. Den består undertill av röda chinos och gröna strumpor. Är inte det juligt så säg. Övertill blev det en grå skjorta, röd slips och givetvis en liten söt tomteluva som faktiskt är lika gammal som mig själv. Bilder på mig själv som bebis med luvan på bekräftar detta :) Så - vad tycks?
Have it
/Per


Tomteluva, ?
Skjorta, Emilio
Slips, Tiger of Sweden
Skärp, H&M
Chinos, FilippaK
Strumpor, Topeco
Skor, Vagabond

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner