Skärp dig!

Hej kära läsare
Idag tänkte jag att vi skulle behandla en av de allra viktigaste accessoarerna - nämligen skärpet. Som många säkert vet så kan ett skärp vara pricken över i:et på en outfit, men hur ska man då välja skärp?
Ja givetvis beror det på kläderna man redan har satt på sig. Har man ganska neutrala, diskreta kläder på sig kan det var kul att ha ett lite mer utstickande skärp för att ge outfiten en lite mer spännande touch. Tvärtom, om du har något annat på dig som du hellre vill lyfta fram så väljer du ett diskretare skärp. Själv är jag mycket förtjust i skärp där det är själva bältet och inte spännet som drar blickarna till sig. Flätat är en personlig favorit, det är lite lagom avslappnat och funkar även bra till lite mer strikta kläder. Nedan har jag valt ut de skärpen ur min egen garderob som jag använder mest. Nr.2 är det som är svårast att få att smälta in i outfiten och nr.6 är det nya skärpet jag skrev om i förra inlägget. Resten har ni sett innan.
Ha det bra
/Per


1. H&M
2. Asos
3. WhyszeckRefinedStreet
4. Boomerang
5. Boomerang
6. Saddler

Trevliga inköp

Hej kära läsare
Jag och Simon beklagar verkligen den rådande "otätheten" mellan inläggen, men med allt jobb som sommaren för med sig är det svårt att hinna med. Jaja nog med det, här kommer det som detta inlägg ska handla om. Jag var nere på stan härom dagen för att köpa mig ett skärp. Jag kom på att jag bara har en massa färgglada, flätade osv. grejer att ha runt midjan så jag gav mig ut på ett vanligt läderbälte med ett gammalt hederligt spänne. På brothers hittade jag ett trevligt som jag köpte. Var även inne på H&M en sväng och där hittade jag en skjorta som jag gillade skarpt. Den var utan krage och av samma modell som den jag har i inlägget "Stor Kofta". Skillnaden är att den här är lite lilarandig och det föll mig i smaken. Dessutom har jag lagom till denna sommaren hittat en jacka i garderoben som jag fick för ett par år sen och den tyckte jag att det var dags att börja nvända lite nu. Så här såg det ut när jag hade tagit på mig grejerna.


Jacka, Pop of England
Skjorta, H&M, 249kr
Bälte, Saddler, 299kr
Klocka, CK
Jeans, Acne
Espadrillos, Coop

Ny tischa

Har varit grovtorka på inlägg senaste tiden, och ingen är ledsnare än vi. Det beror nämligen på att vi har jobbat och slitit så mycket att vi helt enkelt inte fixat att uppdatera bloggen på regelbunden basis. Nog med dåliga bortförklaringar, till dagens inlägg..

Vi har hunnit shoppa en del undertiden, så det finns en del material att "blogga upp". Senaste inköpet för min del var en ny tischa av märket These Glory Days, från Carlings. Lite loose modell med större ringning. Sömmen vid halsen och den uppkavlade (sydd så att ärmen skall vara så)  ärmen utgör en fina detaljer tycker jag, sen är det lite struktur i tyget som också bidrog till att jag bestämde mig för att köpa den. Färgen passar dessutom riktigt bra till brunbränd hud och chinos.

Har även fått tag i solbrillor i form av Tom Ford-modellen "Jack", i svart, som var slutsåld världen över efter att Brad Pitt haft dem på sig + lite smått och gott. Mer om det sen. Tills dess, sköt om er.

/SimonT-shirt, These Glory Days, 249kr.


Reafynd

Hej kära läsare
I veckan har jag jobbat, och givetvis spanat in rean. Den bjöd på lite av varje men detta är vad jag hittade. Det första var en skjorta på Boomerang. Den var av samma modell som min andra Boomerang-skjorta fast denna gång blev det en rutig. Ordinarie pris låg på 899kr men med 30% rea och de 100kr rabatt som jag hade fick jag ner priset till 529kr vilket blir ca 40% rabatt. Det andra fyndet var en grå skjorta, lite safaristuk med tryckknappar från MQ. Ordinarie pris på denna var 500kr men jag gav endast 149kr vilket bilr 70% rabatt. Rea kan vara kul.
Outfits med skjortorna kommer i senare inlägg. Kanske att jag lyckas klämma in det utlovade skärpet också.
Ha det gott
/Per


Skjorta, Boomerang, 529kr (~40% rabatt)
Skjorta, Emilio, 149kr (70% rabatt)

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner