nya skor

Hej kära läsare,

Jag har ju som bekant varit på jakt efter lågskor. Länge har jag suktat efter Refined by Bobbie Burn's modell "Jerry", men dragit mig för prislappen på 1200-1500kr beroende på om det är canvas- eller skinnmodell. Efter en hel del googlande så hittade jag dock canvasvarianten för halva priset, 600kr + frakt, så jag slog till direkt.

Sidan jag beställde ifrån heter skocompaniet.se. Har aldrig beställt därifrån tidigare och själva sidan ser väl inte jättefräsch ut i mina ögon, men det verkar vara en seriös sajt med snabba leveranser.

Det verkar finnas fler på lager, så det får bli veckans shoppingtips.

Sköt om er,
/SimonSkor, Refined by Bobbie Burns - Jerry canvas.

Retro

Hej kära läsare
Idag tänkte jag dela med mig av ett fynd jag gjorde på H&M härom veckan. Det består av en piké i skön 80-talsstil. Ena armen grön, den andra gul och en chockrosa krage livar verkligen upp en lagom grå eller beige outfit. Att den sedan kostade 98kr gjorde ju inte saken sämre. De var dock ganska stora i storlekarna, men XS passade mig ganska bra.
Det var på H&M kompassen i Göteborg som pikén inhandlades. Med sitt lite mer street/retroinspirerande utbud skiljer det sig från H&M på t.ex Kungsgatan som kör på en lite mer strikt och dressad inriktning. Det är ju inte fel det heller men om man vill ha lite mer "roliga" och utstickande grejer så skulle jag välja H&M kompassen.
Beklagar den dåliga bildkvalitén. Även denna gång skyller jag på min flytt och att jag inte har mina kameragrejer tillgängliga, och tvingas därför fota med min högst medelmåttiga telefon. hoppas ni har överseende med detta.
Have it
/Per


Piké, H&M, 98kr
Shorts, ? (thailandsfynd)

Tävling

Hej kära läsare,

Vi har tidigare skrivit om tygkassarna från Wholesome Concept. Nu finns det en tävling, "Bloggers contest", på deras hemsida där man har chans att vinna de omtalade tygkassarna. Mer info om tävlingen finns på www.wholesomeconcept.com

Sköt om er,
/Simon


En dag på jobbet

Hej kära läsare,

Sitter fortfarande på jobbet och har nu betat av ungefär hälften av sommarens optikerarbete. Veckorna rusar verkligen förbi. Får köra en liten glasögonspecial med bågar från jobbet nån dag framöver, kan bli kul.  

Idag blev det lite varmare väder och jag bestämde mig för att ha något lite mer somrigt på mig, blev att jag dammade av en skjorta jag köpte på Carlings förra sommaren. Köpte för övrigt en riktigt snygg skjorta från NN07 på 30% rea nu i dagarna, mer om den i senare inlägg.

I helgen bär det av till Varberg där jag och flickvännen ska hälsa på några goda vänner, ska bli riktigt kul att komma iväg en sväng. Den som har några shoppingtips i Varberg från gärna höra av sig!

Sköt om er,
/Simon


Skjorta, Vailent.
Chinos, MQ.
Skor, Converse.
Jacka, Vailent.
Klocka, D&G.

Bättre väder på g?

Hej kära läsare!
Hörde att vädret ska ordna upp sig till nästa vecka, och det är ju trevligt för man kan dra på sig sina nya sommarkläder igen. Men bättre väder betyder också utflykter och grillkvällar. Därför tänkte jag dela ett litet fynd jag gjorde som kombinerar dessa. Kompaktgrillen ni ser på bilden mäter ca 40cm på längden och är därför väldigt enkel att ha med sig. Den öppnar sedan upp till dubbla, riktiga kolbäddar vilket ger den god kapacitet trots det lilla formatet. Nu slipper man alltså sitta och vänta på att den medköpta engångsgrillen ska ta en halvtimme på sig att värma dina grillkorvar. Grillen är av märket Gastro och finns att köpa på Coop Forum till ett pris av 279kr.

Så här i sommartider blir det gärna att man själv drar ihop ett gäng, eller att man blir medbjuden på lite spontangrill. Oavsett civilstatus så ligger man på plus om man har tillgång till en snygg och funktionell grill. Det är ju svårt att inte tycka om "killen med grillen", särskilt om denne kan sina grejer.

Have it
/Per


Grill, Gastro (för Coop Forum), 279kr 

hudvård

Hej kära läsare,

Har provat en hudvårdsserie från Neutrogena i en dryg vecka nu. Måste säga att jag är rätt nöjd. Produkterna och dess innehåll känns trovärdigt och har gett bra resultat. En kul grej tycker jag är 2-in-1-tuben som funkar som både skölj och ansiktsmask. Bara att kräma in nyllet och låta det stelna. Mindre bra är fuktgöringen vars tub är lite liten jämfört med de två som syns på bilden nedan. Hittade tyvärr ingen bild på den.

Priset ligger på 65kr/tuben för de 3 jag provat, vilket får anses vara väldigt prisvärt.

Här näst kommer bilder på nya skor som jag köpte idag. Letade efter bruna lågskor, vilket slutade med att jag köpte ett par desert boots. Så kan det gå. Nån som har tips på snygga bruna lågskor med snörning?

Sköt om er,
/Simon


Neutrogena, 65kr/st.

lågkonjunkturs-outfit

Hej kära läsare,

Har börjat beta av ett par veckors arbete nu och ser fram emot semestern i mitten på augusti, innan högskolan drar igång igen. Denna outfit kostar inte många kronor, vilket passar de lite oroliga tider vi lever i just nu. Den består nästan uteslutande av grejer jag inte lagt upp på bloggen tidigare.

Skjortan hittade jag på H&M för 198kr om jag inte minns fel. Påminner lite om en Filippa K-skjorta jag kikat på tidigare. Jeansen, Cheap Monday, 400kr. Dessa hittade jag på Weekday i Göteborg. Första gången jag kör på Cheap Monday sen det var nytt och fräscht. Lite stretch i vilket gör dem rätt sköna att ha på sig. Skärpet köpte jag på MQ's rea för en dryg hundring, hade inget snyggt brunt skärp, så detta får duga tills jag hittar ett bättre.

Det var lite från veckan som gått. Nästa vecka kommer bland annat jobboutfits och ett hudvårdstest.

Sköt om er,
/Simon


Skjorta, H&M, 198kr.
Jeans, Cheap Monday, 400kr.
Bälte, MQ, 125kr.
Skor, Converse.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner