Rea

Hej kära läsare
Som ni säkert vet så håller jag på att flytta och har därför mina kameragrejer nedpackade. Därför blir det inga bilder på mig idag, men jag har surfat runt lite på internet istället. Som de flesta säkert har lagt märke till så är det många affärer som har startat med sommarrea och så även på internet och därför kikade jag runt lite bland reavarorna på asos.com. Fastnade för en del plagg och satte därför ihop en liten outfit bestående av några av dessa. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att köra kombinationen på någon trevlig grillskiva i sommar. Nu kanske inte fluga hör till den vanliga grillklädkoden, men shortsen (som faktiskt inte var ett reaplagg, men asos egna märke så det kostade ändå under 200kr) och skorna avdramatiserar ändå det ganska bra. Koftan gillar jag skarpt och är faktiskt ute efter en liknande. Så om någon har något tips så tipsa gärna.
Have it
/Per

PS. Lägg inte för mycket vikt vid den ganska oseriösa bilden. Poängen med inlägget är att det går att köpa hela outfits på rea, och att man kan göra ganska fina fynd inför sommarn redan nu. Detta brukar man ju vanligtvis få vänta med tills efter sommarn.DS


alla plagg från:
www.asos.com

nya skor

Hej kära läsare,

Har handlat på mig en del sen sist. För en tid sedan hittade jag ett par nya dojjor på Topman. En sneakermodell av märket ShoeLab med nät på sidorna. Påminner lite om en sko som Acne hade i fjolårets sommarkollektion, fast i lite sportigare tappning. Perfekt för oss med lite svettiga fötter :) Priset ligger på smått fantastiska 399kr.

Bilden gör inte skorna riktigt rättvisa, men jag är väldigt nöjd med köpet.

Nu återtstår ett par bruna lågskor i skinn, eller möjligtvis mocka, som jag inte förstår vart jag ska hitta. Tips mottages med öppna armar.

Sköt om er,
/Simon

Skor, ShoeLab

Ny telefon

Hej kära läsare,

Min telefon har gått sönder, händelseförloppet var som följer: Jag spelar poker, blir utdragen på rivern och förlorar en ansenlig summa pengar. Kort stubin som jag har så sopar jag till närmsta föremål, som råkar vara min mobiltelefon, med knuten näve och spräcker displayen på den.

Nu har jag tagit steget och skaffat mig en iPhone, en lattjo liten pryl. Tyvärr har den inte lika bra kamera som min förra telefon, så det blir till att skaffa en digitalkamera. Tur man har jobb i sommar.

Angående inläggstorkan så har vi tyvärr liv som vi måste ta tag i emellanåt. Skärpning utlovas och med tanke på hur svensk sommar brukar vara så kommer det nog bli en hel del datortid!

Följ min blogg med bloglovin

Sköt om er,
/Simon


Examen

Hej kära läsare
I helgen är det många som tagit studenten och många studenter har tagit examen och blivit alumner. Detta brukar vanligtvis firas med stora festligheter. Då kan man ju förslagsvis sätta på sig det här. Jag gillar att utgå från färger i gråskala och sedan slänga in en stark färg. Effekten som blir drar garanterat blickarna till sig. 
Ett tag framöver kommer Simon få underhålla er. Jag ska flytta och jag känner att detta kan ta en del tid. Ni som inte tycker om mina bidrag till bloggen blir säkert glada över detta, och ni som tycker att jag faktiskt har en poäng - I'll be back!
Have it
/Per

 
Kavaj, H&M
Fluga, Atlas
Kofta, H&M
Skjorta, Velour
Chinos, Cheap Monday
Skor, H&M
Strumpor, Topeco

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner