Britain Socks

Hej kära läsare
Tänkte att jag skulle uppdatera er om läget här. Just nu har Simon praktik i Göteborg och bor hos mig så därför kan det hända att ni för första gången kommer att få se ett inlägg innehållande bilder på både mig och Simon (exkluderat första inlägget). Det kanske vara något att se fram emot eller nåt. Tills dess har jag två sköna tips.
Det första handlar om sommarens skönaste strumpor. Varken jag eller Simon har väl någonsin försökt dölja vår kärlek till Storbrittanien och det som det givit oss såsom Paul Smith, dandystilen, Aston Martin och världens snyggaste flagga Union Jack. Och det är just den sistnämnda som strumporna föreställer. Därför var det ett givet köp när jag såg dem på Solo.
Det andra tipset handlar om musik. För ett par år sedan släppte det australiensiska bandet Wolfmother sin debutskiva och det var en skiva jag gillade skarpt. Nu är en ny skiva på gång och nytt material i form av en ny singel finns att ladda hem gratis på hemsidan (www.wolfmother.com) och det är ju trevligt i dessa ipred-präglade dagar. Som grädde på moset så är hemsidan snygg och den nya singeln riktigt skön, det bådar gott inför det kommande skivsläppet.
Have it
/Per


Strumpor, Topeco, 50kr (3 par för 100kr)

Lite preppy kanske

Hej kära läsare
Idag tänkte jag att jag skulle visa dagens outfit. Det blev lite preppy/marinaktig känsla över det hela. Det är min skräddarsydda skjorta och min dubbelknäppta Morriskofta med sjalkrage övertill. Undertill är det mina Acnejeans, som jag faktiskt blev tvungen att reparera i grenen. Av någon anledning så är detta område hårt utsatt för slitage. Det hela avslutades med min gamla loafers från Thailand. Inte något jätteflashigt kanske men det är ju bara onsdag. Det blev mycket blått, men blått är ju flott eller hur är det man säger? :)
Det är väl inte så mycket mer att säga om det hela, så vi avslutar där. Ses igen!
Have it
/Per


Kofta, Morris
Skjorta, La Chemiserie Traditionnelle
Klocka, Ck
Skärp, Saddler
Jeans, Acne
Skor, ?

Shorts pt.2

Hej kära läsare
För ett par veckor sedan skrev jag om ett par hallonröda shorts jag köpte på H&M och att jag tänkte byta knapparna på dem innan jag började använda dem. Igår fick jag äntligen tummen ur röven och gjorde det. Resultatet då? ja det är ju inte jättestor skillnad, men jag är nöjd. Som ni alla säkert vet så är det ju de små detaljerna som gör det och knappar i kontrasterande färg är en snygg detalj tycker jag. Dessutom sydde jag på knapparna väldigt omsorgsfullt så de lär aldrig lossna, till skillnad från när knapparna sitter med H&M-standard.
Slängde även på mig shortsen och passade på att vika upp dem lite grann.  Detta fick bli en liten sommaroutfit som kan vara trevlig när man grillar till exempel. Vi får väl se.
Färgen blev lite konstig på bilderna, men det beror endast på ljussättningen. Shortsen ändrade alltså inte färg efter det lilla ingreppet.
Have it
/Per


Shorts, H&M, 149kr
Skjorta, Boomerang
Kofta, Christensen
Klocka, CK
Skor, Converse

WeekendWäska

Hej kära läsare
Idag tänkte jag belysa något som tjejer haft koll på i miljoner år. Och, till min förtjusning, tror jag att intresset bara ökar bland killar också - Jag pratar givetvis om väskor. Det går väl knappast att missa att så gott som alla märken har med ett par väskor eller portföljer i sitt sortiment och väskan jag vill slå ett slag för idag är weekendväskan. För ärligt talat, om man åker bort på en långweekend så klär man förhoppningsvis upp sig lite grann, och det är väl synd att dra ner det välklädda intrycket genom att slänga att en trött gammal träningsväska över axeln. En snygg weekendväska i skinn är både snyggare och förmodligen mer passande för ändamålet.
Väskan på bilderna köpte jag för ett par år sedan i en liten bazaar i Grekland. Jag tror att den är av getskinn, och har därav fått smeknamnet "geten", den har en sjukt praktisk öppningsram som gör den extremt lättpackad och den är tillräckligt stor för att rymma allt kan behöver en helg plus lite till. Jag har för mig att jag betalade 120 euro för den så det behöver inte vara avskräckande dyrt att skaffa en snygg skinnväska heller. Såhär i efterhand har jag svårt att hitta någon anledning att inte köpa en. Köp bara en klassiskt designad väska med god kvalitét så har du en investering för livet.
Have it
/Per


Väska, Top Line, 120 euro
Skjorta, Boomerang
Tröja, Acne
Chinos, FilippaK
Skor, Skopunkten

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner