Senaste bågarna

Hej kära läsare,

För en tid sedan passade jag på att utöka "glasögongarderoben" med ett par nya bågar. Gillar modet med de runda bågarna och bestämde mig därför för ett par bruna sådana med nyckelhålsnäsa, tänk Patrick Bateman i American Psycho.

Nu är dessa glasögon inte från Oliver Peoples (som bågarna i filmen) utan från Faconnable. Ett märke som även gör väldigt snygga preppy-inspirerade kläder, likt Gant.

Har även uppdaterat med nya solglasögon, mer om detta kommer i ett senare inlägg.

Sköt om er,
/Simon


Onsdag

Hej kära läsare
Jag kommer ihåg valborg förra året, då var vädret såpass fint att man kunde lufta smalbenen i ett par shorts. Riktigt så bra kommer det förmodligen inte att bli på fredag, men jag har iallafall köpt ett par nya shorts. Åter igen så är det ett par shorts från H&M. Jag tycker inte om att lägga för mycket pengar på ett par shorts då det faktiskt är ett ganska begränsat plagg, och då är ju H&Ms alternativ för 149kr lysande. Dessutom tycker jag mig känna en förbättring i kvalitéten gentemot förra året, bra. För att göra dem lite personliga så har jag strykt bort pressvecken och vikt upp dem. Man kan säga att jag har gjort om dem till samma stil som mina andra shorts helt enkelt. Dock så saknar dessa knappar till bakfickorna, så riktigt likadana är de ju ändå inte...
Ha det fint
/Per


Shorts, H&M, 149kr

Shopping

Hej kära läsare,

Nätbutikerna växer och blir fler och fler. Vissa gillar att handla hemifrån medan andra drar sig för det av olika anledningar. Själv handlar jag nog nästan 50/50 offline/online numera.

111VOX.com är en butik jag stött på som är lite av en uppstickare gentemot Asos, Zoovillage och allt vad de heter. Det känns mer personligt att handla i en mindre butik, även servicen tenderar att vara bättre hos dessa. 111VOX har bla Acne, Hope och snygga väskor från Sandqvist.

Acne har ju hängt med ett tag och levererar även denna säsong med snygga skjortor, t-shirts, jeans & chinos. De ligger faktiskt rätt ok i pris dessutom, vilket man inte tänker på alla gånger.

Ni läsare har möjlighet att få ännu bättre pris, inte mindre än 15% rabatt på alla Acne-plagg hos 111VOX.com.

Allt ni behöver göra är att ange medlemslösenordet ACNEKOLL i kassan så får ni 15% rabatt på ordinarie pris. Så passa på och glöm inte sprida ordet till vänner och bekanta, erbjudandet gäller från 26e april till 2a maj.

Det lönar sig att läsa kmk,
/Simon

Jeansjacka

Hej kära läsare,

Just när det börjar bli tunt i plånboken så kommer lönehelgen och knackar på dörren, minst sagt välkommet. Har ju blivit en del inköp under den gångna månaden, bla 2 jackor, 1 måttsydd kostym + 1 blazer. Kostymen var för visso jäkligt prisvärd, endast 1800kr. För er som missat kostyminlägget så klicka här för en riktigt bra deal - endast på kmk.

Man börjar se ljuset i tunneln och det marina kommer antagligen anstorma sommarsverige även i år, så räkna med randigt, blått, vitt, rött & en del beige/brunt inom ett par månader.

I dagens outfit gör jeansjackan premiär i kombination med beige chinos, en blå-vit-randig tröja och röda låga Chuck Taylors.

Sköt om er,
/Simon
Vårkänsla

Hej kära läsare
Då var man här igen efter två veckor välförtjänt semester och en hektisk vecka i skolan. Som de flesta säkert märkt är nu våren på ingång och det är dags att klä sig därefter. Själv tycker jag att denna seglingsinspirerade t-shirten är ett bra exempel på kläder som passar vid solsken. Den kommer från H&M och kostade 99:- vilket är billigt och bra så man kan få lite pengar över att lägga på annat - varför inte lite kött att lägga på grillen. Under t-shirten har jag en vit button-down-skjorta från Boomerang och på benen är det mina trogna Julian Red-jeans (lägg gärna märke till hur slitningen börjar komma). Bobbie Burns-kängorna var ju inte direkt några vinterkängor, utan passar betydligt bättre nu.
Peace out
/Per


PS. Det var någon som undrade vad jag gör för att förbättra kvalitéten på mina bilder. Och för närvarande gör jag faktiskt inte mycket åt den saken. Det beror emellertid inte på lathet utan har sin grund i helt andra begränsningar. DS

Helg

Hej kära läsare,

Helgen är här. Gör som jag, vrid upp volymen, greppa en öl och fyra av några gamla Killers-pärlor från Sawdust-plattan. Move Away heter låten, denna tillsammans med låtarna Tranquilize & Shadowplay är bland det bästa de gjort i min mening.
Trevlig helg allihopa,
/Simon

Jacka på

Hej kära läsare,

Har massvis att göra, tyvärr. Långa dagar med synundersökningar och diverse ögonrelaterade mätningar från morgon till kväll. Ni får trösta er med kostymrabatten på suitopia i föregående inlägg tills läget lugnar ner sig en smula här.

Men jag har ändå slängt ihop en outfit med safarijackan jag skrev om nyligen. Förutom safarijackan från H&M blev det en oxfordskjorta från Ralph Lauren, jeans från Julian Red och skor från Hugo Boss.

Sköt om er hörrni,
/Simon


Jacka, H&M.
Skjorta, Ralph Lauren.
Jeans, Julian Red.
Skor, Hugo Boss.

Suit up!

Hej kära läsare,

Det vankas sommar, semester, skolterminerna lider mot sitt slut och man ska klä upp sig inför avslutningscermonierna vare sig det är sin egen eller någon annans.
- Vad passar då bättre än en måttsydd kostym?

Kikar man runt på kostymer hos såväl märkesbutiker som storkedjor så inser man ganska snart att kalaset landar någonstans kring 1500-5500kr beroende på märke och kedja.

Då slog det mig, en god vän tipsade en gång om en sida som säljer måttsydda kostymer på nätet, suitopia.se.
Här kan man få en måttsydd kostym med valfritt tyg och många valmöjligheter vad gäller modell och utseende - för 1800kr. Sen kan man välja att köpa finare tyger, valfritt innerfoder, matchande väst, fluga, monogram osv. Men 1800, det är 300 spänn mer än Dressmann, som säljer kostymer av kylskåpsmodellen. Varför har jag inte handlat här tidigare?

Så nu är kostymen beställd, 3-4 veckor tar det. Jag nämnde även att jag driver en blogg och lyckades deala till mig att alla läsare som beställer en kostym får valfritt innerfoder och monogram (ditt namn broderat på innerfickan), helt utan kostnad, värde 300kr!


Såhär får du rabatten:

1. Gå in på suitopia.se och beställ en kostym med dina mått.
2. Glöm inte bocka för och välja innerfoder + text på innerficka.
3. Betala för kostymen + tilläggsavgift för foder och text.
4. Skriv ditt namn, ordernummer och att du vill ta del av killarmedkoll-rabatten och maila till sales@suitopia.com .
5. Pengarna du betalade för innerfoder + text på innerficka kommer nu att överföras till ditt konto.

Simple as that. Rabatten kan såklart användas av fler än de som läser bloggen, så tipsa polare och andra som är ute efter en snygg kostym till ett väldigt bra pris.

/Simon


vårjackor

Hej kära läsare,

Vårshoppandet fortskrider och jag har inhandlat lite jackor i hopp om varmare väder.

Först ut är en jeansjacka från Cheap Monday, som jag tror jag är allt annat än ensam om. Men vad gör det när det är en lagom ljus tvätt och bra modell på den. Med en prislapp på 600kr så är det en av de mer prisvärda jeansjackorna man kan köpa, om man inte hittar en bra på second hand dvs.

Sen har jag köpt en beige/sand-färgad safarijacka, vilket brukar passa bra när man fått första solbrännan. Ytliga fickor och ståkrage, som det ska vara på denna typen av jackor. Denna har jag köpt på H&M under deras "jackdagar", vilket innebar 100kr rabatt från 399 till 299kr.

Sköt om er,
/Simon


Jeansjacka, Cheap Monday, 600kr.
Safarijacka, H&M, 299kr (399).

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner