Semester

Hej kära läsare
Nu har jag kommit tillbaka från min semester i Montenegro och precis som jag skrev innan jag åkte så tänka jag dela med mig av ett par kort därifrån. Bilderna är tagna på källen på väg till någon trevlig restaurant och stilen är en slapp stil för varma källar helt enkelt. De flesta plaggen har ni sett innan, men jeansskjortan på bild 3 är ny och det är densamma som jag skrev om i mitt förra inlägg. Något annat speciellt är väl att ni för första gången på länge får se någon slags antydan till frisyr. Det vet man aldrig när det händer igen. En annan gemensam nämnare är att inga plagg på korten är speciellt dyra, och det är ju alltid bra.
Men men, nu har det blivit dags att packa väskan igen för imorgon bär det av på insparkskollo med de nya studenterna på skolan.
Ha det fint
/Per


Bild 1
Skjorta, H&M
Shorts, H&M
Sandaler, Asos
Klocka, CK

Bild 2
Piké, Gant
Shorts, Thailandsfynd
Skor, H&M

Bild 3
Jeansskjorta, H&M, 149kr
Shorts, Thailandsfynd
Sandaler, Asos
Klocka, CK

Blue suede shoes

Hej kära läsare,

Nu är jag tillbaka efter en tids uppehåll! Har jobbat arslet av mig, skulle man kunna säga, lägg till en flytt på det och det blir svårt att få tiden att räcka till.

Nåväl, jag tänkte lägga upp ett av sommarens inköp, ett par blå mocca-loafers från Filippa K. Dessa har använts flitigt till såväl shorts, jeans och chinos. Jättenöjd med dessa, enda nackdelen är att de bör bäras utan strumpor, vilket begränsar antalet dagar de kan användas något.

Återkommer med fler inköp, fler skor bla.

Sköt om er,
/Simon


Loafers, Filippa K, 1050kr (1500 -30% rea)

Nytt

Hej kära läsare
Har precis kommit tillbaka från en seglingssemester och imorgon bär det av till Montenegro. Men innan jag åker tänkte jag att jag skulle visa mina nya sandaler som jag definitivt kommer att få anändning av i Montenegro. Eftersom vädret inte är det bästa i Göteborg så är det jeans till idag och en skjorta som jag köpte igår på H&M. Det är en seersucker-skjorta i lätt bomull som jag köpte en storlek för stor för att få den lite sådär "semesterslapp". Priset för skjortan var blygsamt satt till 99kr vilket passade utmärkt när man måste spara till semesterkassan. Jag passade även på att köpa en ljus jeansskjorta för 149kr som ni får se senare.

Åter till sandalerna, jag är supernöjd med dessa och det är inte enligt mig någon risk att missta dessa sandaler för ett kinnligt dito. Modellen är maskulin och man knäpper på sig dem med hjälp av hakar och inte med spännet vilket gör att de är riktigt smidiga att få av och på.

Men men, nu skall jag gå och packa. Det blir upp till Simon att underhålla er medan jag är borta. Sedan när jag kommer hem igen ska vi se om ni inte kan få se lite semesterbilder.

Ha det fint tills dess
/Per


Sandaler, Asos
Skjorta, LOGG, 99kr
Jeans, Julian Red
Klocka, ck


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner