Årets sista dag

Hej kära läsare
Idag är det nyårsafton och jag antar att alla som läser detta ska fira in det nya året på något sätt. Själv skall jag iväg på en liten fest och ska jag vara ärlig så vet jag inte vilken nivå jag skall lägga mig det på. Det klassiska på nyår är ju smoking, men jag tror att tillställningen jag ska på blir ganska lugn och avslappnad så man kanske klär sig därefter och satsar på stiliga detaljer istället. Ett exempel på den sådan är fickuret som ni kan skymta på bilden i form avdess kedja som går till bröstfickan. En synnerligen trevlig detalj som chansen är stor att du får vara ensam om. Men vi får se vad man drar på sig när det börjar närma sig kväll, inget förutom fickuret är spikat än. Färdigknuten fluga är ju egentligen inte ok, men ibland orkar man inte helt enkelt. Det fina med att känna till regler är att man få får bryta mot dem, som vi brukar säga. Nu ska jag packa, imorgon bär det nämligen av till alperna i en vecka innan skolan börjar igen.
Gott nytt år
/Per


Kavaj, skräddarsydd
Fluga, Christensen
Fickur, Omega (antikt)
Skjorta, These Glory Days
Jeans, Julian Red
Skor, H&MPS. Det var någon som frågade om vinterskor. Jag har kört med dessa Gram-skor hela vintern och jag har faktiskt inte frusit en enda gång i dem. Impregnera dem bara om du planerar att gå i djup snö. DS.


Gram 420g

boomerang-triss

Hej kära läsare,

Var inne på Boomerangs hemsida, där de rear ut ett par riktigt schyssta skjortor. Boomerang har tidvis riktigt bra kläder och på senare tid har de även jobbat mer på passformen, vilken tenderade att vara rätt usel förr om åren. Så kvällens tips består av 2 skjortor till bra pris, samt en mindre prisvärd, men ack så fin kavaj:

1. Oxfordskjorta, 764kr
2. Jeansskjorta, 764kr
3. Tweedkavaj, 2999kr

Sköt om er,
/Simon


tischor

Hej kära läsare,

Kvällens tips dök ner i inkorgen: Wholesome Concept lanserar t-shirts kl 23:59 i natt. Vi har tidigare skrivit om deras praktiska tygväskor som sedan synts runtom på flera andra bloggar.

T-shirtarna ser ut att hålla hög klass och jag vet ärligt talat inte vilken modell jag ska köpa än.

För er som är vakna kring midnatt så är det wholesomeconcept.com som gäller.

Sköt om er,
/Simon
Klocka

Hej kära läsare
Precis så här innan jul så är det väl en klassiker att man har hur mycket som helst att göra i skolan? Och mycket riktigt är det så, men jag tänkte ändå att jag skulle visa en ny klocka som jag har köpt. Den är inspirerad av klockor som gamla piloter använde förr. För ett par år sen såg jag en liknande modell från Burberry och sedan dess har jag varit lite sugen på en. Visst passade det då bra att jag hittade en på Asos för knappa 300kr. Kvalitén kanske integör den till någon framtida släktklenod, men vad gör det? Nu måste jag plugga till terminens sista tenta.
Ha det fint
/Per


Klocka, Asos, ~280kr

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner