Sandaler

Hej kära läsare
Som ni säkert har läst så har jag beklagat mig över att jag inte kommer få de sandaler jag beställde från H&M och att detta drog ut på tiden så har de tagit slut på alla andra ställen också. Men så av en slump så gick jag in på Asos.com och de sandaler som varit slut så länge fanns nu helt plötsligt. Jag beställde dem på stubben och nu räknar jag med att få dessa nästa vecka. Hoppas inte att det blir något trubbel med dessa också...
ha det fint
/Per


Sandaler, Asos, 306kr

Skor

Hej kära läsare
Idag blir det ett kort och enkelt inlägg som handlar om skor. Ska man bara ha ett par skor i sommar så tycker jag att de vita tygskorna är modellen att satsa på. Man kan ha ett par att slita på och ett par som man håller lite snyggare och renare som man kan ha när stunden kräver det. Men ska man klä upp sig ännu mer så tycker jag att ett par Brouges är ett schyst alternativ till de vanliga finskorna. Modellen på bilden har jag köpt på Asos.com och modellen är super. Råkar även känna till att den för tillfället finns på deras rea för ynka 250kr.

Något som även hade varit snyggt hade varit ett par gladiatorsandaler och som ni vet så hade jag beställt ett par. Dock så klarade inte H&M att leverera dessa. Jag tycker det är piss att man kan beställa något för att sedan få vänta tre månader på beskedet att man inte kan få det man beställt. Tänk på det om ni skulle få för er att köpa något på H&Ms hemsida. Det är bättre att kolla om det finns i butik först. Men men pga detta verkar det som jag blir utan gladiatorsandaler i år, men om någon har något tips på var man kan hitta så hör gärna av er.

Tillbaka till skorna, Det nedre paret kommer från H&M och anledningen till att jag har kunnat använda dem är att jag har köpt dem i butik. Det andra paret som jag har som lite snyggare kommer från E funk och dessa inhandlas på deras hemsida ( www.efunk.se ). Inga problem med transporter som inte kom fram här dock. Båda dessa par kostar 150kr och det är väl en ok summa. Jag hade inte betalat mer allafall.

Ha det fint
/Per


Skor, H&M, 150kr
Skor, E funk, 150kr
Brouges, ~250kr (jag gav dock ~400kr)

Ledigt

Hej kära läsare
Vädret de senaste dagarna har verkligen inte gått att klaga på och när det är varmt kanske man är mer fokuserad på att ta av sig kläder snarare än att ta på sig. Men ska man visa sig utomhus så bör man ju ha något på sig. Själv föredrar jag att hålla det så enkelt som möjligt. Något på överkroppen, ett par snygga shorts och klocka som enda accessoar funkar bra. Värt att lägga märke till är sommarens snyggaste ränder, nämligen de som går på tvären.

På bild ett har vi min gamla Gant-piké och mina lätt modifierade H&M-shorts. På bild två har vi en ny t-shirt som kommer från H&M och på benen har vi ett par manchestershorts från Boomerang. De är väl kanske i längsta laget, men de slutar ju ändå ovanför knät så jag anser ändå att de är helt och hållet lagliga. I väntan på mina sandaler som H&M fortfarande inte lyckats leverera så sitter det ett par birkenstock på fötterna. Kanske inte de snyggaste sandalerna som finns, men de funkar och de kan faktiskt vara de skönaste sandalerna som finns.
 
Nu kanske det börjar bli dags att bestämma vad man ska ha på sig på helgens grillfest, vi får se om man kommer på något. Tills dess - Ha det fint
/Per


Bild 1:
Piké, Gant
Shorts, H&M
Klocka, CK
Sandaler, Birkenstock

Bild 2:
T-shirt, H&M
Shorts, Boomerang
Klocka, CK
Sandaler, Birkenstock

Tillbaka

Hej kära läsare
Nu har det varit tyst här på bloggen och givetvis har det sina anledningar. Som ni vet så har Simon tagit examen och gått direkt på att jobba, och jag har precis kommit hem från Sälen där jag har jobbat i en månads tid. Då jag inte har haft täckning på varken mobilen eller internet så har det varit svårt att hålla liv i bloggen. Om någon från Telenor läser detta kan ni ju ta det som en uppmaning att göra något åt saken. Hur som helst - nu har jag fått täckning igen och planerar att vara mer aktiv här.

Idag tänkte jag ta upp två saker. Den första handlar om igår och då tänker jag ivetvis på finalen i Wimbledon. Jag vill minnas att jag tidigare skrivit om den stilfulla sport som tennis är och även om dagens spelare inte håller samma stil som spelarna från förr så gör arrangemanget i Wimbledon det i allra högsta grad. Domare och linjedomare är enhetligt klädda i chinos, skjorta och välsittande klubbkavajer och de flesta i publiken, bl.a Björn Borg, hade stiligt klätt upp sig dagen till ära. Eftersom detta inte är någon sportblogg så dehöver vi väl inte bry oss om resultatet, men i Wimbledon är tennis världens snyggaste sport.

Det andra jag ville ta upp rör mitt förra inlägg då jag efterfrågade inspiration. En av våra läsare, Linus, mailade in en bild där han visar hur han vill ha sina shorts, men framförallt så bifogande han en länk som leder till en rad varierade bilder med både hög högsta, och lägsta kvalitet. Enjoy
/Per

http://www.pause.se/2009/04/24/outfits-john/

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner