t-shirt

Hej kära läsare,

Antar att många, liksom jag, börjar snoka efter nya t-shirts nu när vädret börjar slå om.

Sprang på en rätt okej tee på H&M häromdagen. Jag brukar inte kunna ha deras t-shirts, de är antingen för små över axlarna eller för stora i midjan på mig, men denna satt kanon.

Har funderat på prissättningen av t-shirts och hur den varierar. Själv har jag någon slags smärtgräns kring 400kr, mycket mer känns svårmotiverat att ge.

Hur mycket får en t-shirt kosta egentligen? Vad gör er läsare villiga att betala? Print, modell, material?

Sköt om er,
/Simon


T-shirt, H&M, 99kr.

Helgen

Hej kära läsare,

I helgen skrev jag min, förhoppningsvis, sista tenta. Lite av en milstolpe får man nästan kalla det. Detta skulle givetvis firas, även om jag måste erkänna att det känns lite vemodigt att studietiden snart är över.

Skitsamma. På kvällen blev det utgång och då passade jag på att slänga på ett par hängslen jag fick av min flickvän ganska nyligen. Tonade ner resten av outfiten med en vit t-shirt från Filippa K och blå Cheap Monday-jeans, för att få lite mer effekt. Är ingen van bärare av hängslen, men jag kan tycka att det är lite lekfullt snyggt, sådär.

Sköt om er,
/Simon


Hängslen, Blueprint.
Jeans, Cheap Monday.
T-shirt, Filippa K.
Skor, Converse.

Second Hand

Hej kära läsare
Måndag morgon och för första gången på länge så väntar en vecka utan en väldig massa att göra i skolan.

Därför tänkte jag att vi öppnar veckan med ett litet inlägg på här på bloggen. Det är en del som har frågat om våra second hand-fynd. Mitt senaste fynd gjorde jag i torsdags på Emmaus på Linnégatan, Göteborg. Det var en mörkblå stickad slips till det högst humana priset av 70kr. Extra bra kändes det eftersom jag bara några veckor tidigare varit nära att köpa en snarlik från Boomerang för 400kr.

En annan affär jag kan rekommendera är Ragtime. Detta är lite dyrare men det är också utvald second hand och man kan hitta riktigt häftiga grejer. Ni som följer bloggen vet ju även att Simon fyndat bl.a en portfölj och bröstnäsduk och detta har han gjort på Erikshjälpen i Kalmar.

När det kommer till outfiten där jag passat in slipsen så är det väl inget speciellt egentligen. Enkelt och diskret som sig bör en måndag.
Peace out
/Per


Slips, Second hand, 70kr
Skjorta, Boomerang
Kofta, H&M
Jeans, Acne
Skor, Converse hi-tops

Äntligen

Hej kära läsare
Ni som följer bloggen har tidigare läst om mina försenade kängor. 10 dagar för sent är de äntligen här. Visserligen kom de förra veckan men arbete i och utanför skolan har hållt mig borta från bloggen ett tag. Nu är det hög tid att de kommer upp allafall. Det visar sig att de inte var riktigt lika nätta som bilderna ville gav sken av, men de är fortfarande ganska nätta för att vara "work boots". Sköna att gå i var de också, så är man på g att köpa ett par kängor så kan jag rekommendera dessa.


Kängor, Asos, 618kr + frakt

dagens outfit

Hej kära läsare,

Våren har som bekant på ingång och det pumpas ut vårkläder i varenda klädbutik, trots att snön ligger kvar på många ställen och det oftast är allmänt kallt och j-vligt.

Men som tur är tittar solen fram titt som tätt och bidrar med lite värme, då är skönt att dra på sig något lite mer vårinspirerat.

Dagens outfit består av en svart skinnjacka, vit kabelstickad tröja, blåjeans och en färgklick i form av ett par röda Chuck Taylors. Fick även komplettera med en svart halsduk innan det var dags att ge sig av.

Sköt om er,
/Simon



Skinnjacka, Vailent.
Tröja, Blueprint.
Jeans, Cheap Monday.
Skor, Converse.
Portfölj, Second hand.
Klocka, Massimo Dutti.

nya skor, igen

Hej kära läsare,

Till våren blir det gärna lite färgglatt. Har kikat efter lågskor och hittade ett par från J Crew. Dessa visade sig vara extremt svåra att få tag i så jag slog till på ytterligare ett par Chuck Taylors istället. Fick hem ett par röda för ca 1 vecka sedan och jag är mer än nöjd.

Nu fortsätter jakten på ett par schyssta deck shoes, seglarskor, att ha i sommar. Någon som har några tips?

Sköt om er,
/Simon


Vårnytt

Hej kära läsare,

Jag handlar inte särskilt mycket på Carlings, men när jag gör det så är det nästan uteslutande These Glory Days grejer som åker ned i shoppingkassen.

Vi har fått kika på vårkollektionen innan den kom till butik, och jag tänkte slänga upp lite bilder på godbitar som åtminstone jag fastnade för.



Mera jeans

Hej kära läsare,

Det blev lite surr kring jeansskjortor i kommentarna till förra inlägget, så jag tänkte att jag slänger upp några av mina favoriter. Det blev 3 skjortor i 3 prisklasser. Tyvärr är den dyraste snyggast osv, iaf i mina ögon. Döm själva.

Först ut är en jeansskjorta från Our Legacy. Den är dyr, men den har elbow patches! Hata eller älska. Pris: 1500kr.

Sen kommer Acne med en lite mer western-betonad variant. Faktiskt ganska prisvärd, hade gärna sett en ljusare variant också. Pris: 895kr.

Sist ut är H&M, denna har varit med i ett tidigare inlägg. En decent skjorta till ett bra pris. Pris: 249kr.



( bilder tagna från ourlegacy.com , acnejeans.com & hm.com )

Jeans on jeans

Hej kära läsare,

Det skrivs mycket om denim och och jeanstyg dyker upp i alla möjliga sammanhang. Själv har jag, som så många andra, inte varit stormförtjust i jeans matchat med just, jeans. Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Så idag blev det otvättade jeans till en ljusare jeansskjorta. Till det körde jag faktiskt på converse, nu när det är torrt ute på gatorna för en gångs skull.

Som några kanske lagt märke till så har jag även smugit ned en liten bröstnäsduk. Det är en paisley-mönstrad liten pärla jag hittade på second hand, klart värd sina 5 kronor.

Sköt om er,
/Simon


Jeans, Julian Red.
Skjorta, These glory days.
Skor, Converse.
Klocka, Massimo Dutti.
Näsduk, Second hand.

Väntar...

Hej kära läsare
Idag eller tidigare skulle jag få mina kängor - men inga kängor har dykt upp. Och mycket av den djupa snön smälte ju undan i helgen så mitt geniala köp är inte riktigt lika genialt längre. Nåväl - jag ska ju till fjällen om ett par veckor, hoppas de kommer tills dess.
Ha det fint
/Per

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner