dagens

Hej kära läsare
Det nya året är igång och det är även rean. Jag har varit nere och fyndat en del och idag klätt mig från topp till tå med nya inköp. Detta är dock inte det enda jag har köpt, så mer kommer. SOLO-rean är en riktig guldgruva kan jag lova er. Skjortan är från Made in the Shade och jag gillar den skarpt. Koftan kommer från These Glory Days, är i 100% ull och riktigt mjuk och skön. Byxorna kommer från Cheap Monday och dessa är faktiskt de första Cheap Monday-jeans jag gillat tillräckligt mycket för att köpa. Skorna kommer från H&M och var visserligen inte på rea, men 349kr är ändå ett väldigt humant pris.

Ni som är skarpögda kanske även ser att bland tofflor och skidor i bakgrunden så skymtas också ryggsäcken från ASOS somjag tipsat om tidigare. Jag rekommenderar den varmt fortfarande, ryggsäck är så mycket skönare än axelväska.
Ha det fint
/Per


Kofta, These Glory Days, 500kr (ord.pris 1000)
Skjorta, Made in the Shade, 350kr (ord.pris 699)
Jeans, Cheap Monday, 200kr (ord.pris 400)
Skor, H&M, 349kr

dagens outfit

Hej kära läsare,

Var ett tag sedan vi publicerade dagens outfit, så här kommer den.

För övrigt så är det fullt upp med jobb och lite sidoprojekt. Ska bli otroligt skönt när våren kommer om ett par månader.

Jag har pratat Cargo-brallor, tänkte utöka med mer naturfärger åt beige, sand och mellantoner däremellan även denna vår. Vad är ert absoluta "must have" till våren -11?

Sköt om er,
/SimonCargo pants

Hej kära läsare,

Har varit på jakt efter ett par slimmade cargo-brallor sedan i somras. Då var inte utbudet så stort, idag finns det mer att välja på.

Har fått hem ett par från Asos som får ligga i garderoben tills vårsolen börjar titta fram.

Vad tycker ni om denna typen av plagg? Har hört många åsikter, verkar vara ganska uppdelat när det kommer till cargo.

Sköt om er,
/Simon
Cargo pants till både dam och herr

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner