Baseballjacka

Hej kära läsare,

Baseballjackan jag skrev om tidigare har anlänt och den har redan blivit lite av en personlig favorit. Baseballjackor går ju att köpa lite varstans, men denna hittade jag faktiskt på eBay.

Har även lite Acne-grejer att lägga upp som jag beställde när vi hade läsarrabatt på 111VOX.com här på bloggen. Dessa plagg kommer i nästa inlägg, stay tuned.

Sköt om er,
/Simon


Baseballjacka, Hang Ten.
Skjorta, NN07.
Jeans, Cheap Monday.
Skor, Chuck Taylors.

Gårdagens

Hej kära läsare
De senaste dagarna har vädret varit strålande och man har kunnat gå runt i shorts. Då jag verkligen gillar att gå runt i shorts så är detta något som jag givetvis tagit vara på. Det är de nya shortsen från H&M som jag visade för några inlägg sen, en av mina rutiga skjortor av samma märke och min nya väska från Asos. På fötterna hittar i ett par vita tennisskor som även de kommer från H&M. Det blev visst väldigt mycket H&M nu märker jag, men skit samma. Nu hoppas vi på massor med sol resten av idag, och varför inte även imorgon då jag ska ha gig med mitt band.
Sköt om er
/Per


Solglasögon

Hej kära läsare,

Det har ju varit mycket retroinsipirerade solglasögon senaste åren, jag tänker då främst på den enorma Wayfarer-vågen som kom, men också gamla pilotmodeller i både plast och metall. Det var väl först förra sommaren som Clubmastern gjorde intåg på bredare front och där jag och många andra köpte sig ytterligare ett par klassiker. Vad som kommer nu är rundare rundare bågar, men som alla trender så kommer ofta en mottrend, denna gång av futuristiska kantiga glasögon.

Själv tänker jag köra på en blandning av pilotinspirerat och lite rundare former. Vilka solglasögon gäller för er den här säsongen?

/Simon


Mina solglasögon:

Tom Ford, Marko (NYA)
Tom Ford, Buckley
Ray-Ban, Clubmaster
Tom Ford, Jack

Veckans läsaroutfit v.20

Då var det dags igen,

Vinnaren av veckans läsaroutfit är korad och det är Olle! Grattis. Vi kan för övrigt se en tydlig trend med delade speglar hos våra läsare, väldigt intressant.

Själv har jag varit i Lund under Lundakarnevalen som var nu i helgen. En lite halvgalen tillställning som bjöd på mycket underhållning, sol och sena nätter. Och på tal om sol, jag tänkte lägga upp en liten update som berör solglasögon. Dels mina egna bågar samt kika lite på vad kommer nu till sommaren, mer om det i kommande inlägg.

Vi trummar väl på med en ny läsaroutfit till nästa helg, så passa på att glänsa lite i bloggljuset och skicka ditt bidrag till [email protected] !

/Simon


Olles kläder:

Skor: Vagabond
Byxor: Jimmy choo for hm
Skjorta: Jimmy choo for hm
Skinjacka: Poco loco
Slips: Jc

Veckans läsaroutfit

Glöm inte bort veckans läsaroutfit!

Ett ypperligt tillfälle att få lite reklam för din blogg eller bara boosta ditt ego en smula. Så nu är det bara att svida om, på med fingaloscherna och knäppa en bild eller två.

Skicka in ditt bidrag till [email protected]

/Simon

Baseballjacka

Hej kära läsare,

Baseballjacka, collegejacka, varsity jacket.. Namnen är många, men de ser ungefär likadana ut även om syftet skiljer sig något mellan dem.

Hur som helst så har jag skaffat mig en och den kommer levereras denna veckan. Jag hittade den på eBay och tror det här kommer bli en favorit i sommar.

Sköt om er,
/Simon

Scarfs

Hej kära läsare
Jag har länge haft svårt att känna mig bekväm i att bära scarf. Men sist jag var inne på Asos.com så hittade jag en som jag tyckte var riktigt snygg och bestämde mig för att ge det en chans till. Och idag är jag nöjd med det beslutet för den visade sig vara en fullträff. Nu så här till sommaren så bidrar den med en seglarkänsla och till en skjorta blir det ett stiligt alternativ till slips. Så nu är man ju lite taggad på att se om det finns fler trevliga scarfs där ute.

I min beställning fanns även väskan, som ni såg i mitt förra inlägg, en tröja och ett par brouges. Både tröjan och brougesen är jag riktigt nöjd med och ni ska få se dessa inom kort. Jag ska bara ner på stan och inhandla nya skosnören. De som satt i skorna när jag fick dem var en bit för långa och detta är något som jag har lite svårt för.
Peace out
/Per


Scarf, Asos, 46kr
Kofta, H&M
Skjorta, velour
Jeans, Julian Red
Klocka, CK


Veckans läsaroutfit v.19

Hej kära läsare,

I början på veckan utlyste vi tävlingen veckans läsaroutfit. Vi fick in en del bilder kort därpå men sen svalnade strömmen något mot slutet av veckan.

Nåväl, veckans vinnare är korad och det är ingen mindre än Henrik! Grattis.


Det går bra att skicka in bidrag för kommande vecka redan nu. Skicka din outfit till [email protected].

/Simon


Henriks kläder:

Militärjacka: second hand
Tröja: weekday
Väska: second hand
Jeans: cheap monday
Skor: Stockholm design group

Ny jeansskjorta

Hej kära läsare,

Har blivit en del shopping på sistone, nästan uteslutande nätet eftersom jag tyvärr är upptagen större delen av dagen då butikerna har öppet.

Hur som helst, häromdagen fick jag mitt paket från H&M som bland annat innehöll en ljus jeansskjorta. Jag har redan en mörkare variant från These Glory Days som jag är nöjd med, men jag vill ha en lite mer avslappnad variant och då passar en western-modell som denna bättre. Scarfen är också relativt ny, och också den från H&M.

Vad som mer är på gång får ni se i kommande inlägg. Kan avslöja att det är ytterligare en skjorta, denna från 16th collection. Men den var så usel i modellen att jag fick lämna in den till skräddaren, så se upp där om ni inte vill ha en väldigt lös och kort passform.

Sköt om er,
/Simon


Skjorta, 249kr, H&M.
Scarf, 30kr, H&M.
Jeans, Julian Red.
Skor, Chuck Taylors.

Brand new bag

Hej kära läsare


Förra veckan fick vi en fråga om vi inte kunde visa lite schysta väskor. Detta har jag tagit fasta på idag och tänkte visa er vad jag tycker är snyggt. Min favorit stavas mörkbrunt läder på ljus canvas. Den oversizade sadelväskan är perfekt att ha till skolan och till vänster i bilden ser ni en träningsväska i samma stil. Sadelväskan är ny och kommer från Asos. Köpte även en del andra grejer som ni ska få se snart.

Den tredje väskan är geten och den har ni sett tidigare här på bloggen. Den är ju lite större och passar bra till lite kortare resor, faktum är att jag ska gå och packa den nu. Det blir nämligen en kortare resa nu över kristihimmelfärdshelgen så då är ju geten perfekt.


Ha det fint
/Per


Weekendbag, "Geten"
Träningsväska, Boomerang
Oversizad sadeläska, Asos, ~400kr


Veckans läsaroutfit

Hej kära läsare,

Hoppas helgen har varit bra. Det har varit flera som önskat att vi ska ha en "veckans läsaroutfit" där vi väljer ut en outfit som ni läsare skickat in till oss. Fine säger vi, och nu ligger bollen på er planhalva.

Det hela bygger ju på att vi får in bilder så att det finns lite att välja på. Det kan ju vara ett bra tillfälle för alla som driver en blogg och vill ha lite reklam för den, eller för de som bara vill läxa upp oss i största allmänhet. Vi börjar med en vecka på prov, sen kör jag och Per en nyanserad "bra eller anus"-analys i helgen som kommer.

Ansa tangorabatten och på med damaskerna, bilderna skickar ni till [email protected].

Sköt om er,
/Simon


dagens

Hej kära läsare,

Helgen närmar sig, men innan dess är det examensarbete på agendan.

Dagens outfit blir ganska avskalad med skjorta och kofta. Kängorna åker på då vädret känns lite instabilt, dammade även av trenchcoaten av samma anledning.

Nu bär det av till biblioteket och köra näsan i storsäljarböcker som "Clinical anatomy of the visual system" och "Optics of the human eye", livet leker.

Sköt om er,
/Simon

Skjorta, American Eagle.
Kofta, These glory days.
Jeans, Julian Red.
Skor, Hugo Boss.
Trenchcoat, Vailent.
Halsduk, Boomerang.

Tisdag

Hej kära läsare
Idag är det plugg och imorgon är det tenta som gäller. Men just i detta ögonblick så har jag tagit en paus från böckerna för att inviga en ny vecka här på Killarmedkoll. Kläderna ni ser på bilden har jag egentligen inte haft på mig så mycket mer än till och från skolan då det är klinikkläder som gäller där, vilket känns lagom moderiktigt att glida runt i.

Skjortan är min "mixed-fabrique" och den gör att det, vid första anblicken, ser ut som man bär slips. På fötterna sitter mina Bobbie Burns-kängor och här är det invigning av nya klackar. Omklackning är verkligen något man borde göra med jämna mellanrum på alla skor man planerar att använda en längre tid. Nu väntar böckerna.

Peace out
/Per


Kavaj, Tiger
Kofta, H&M
Skjorta, Asos
Jeans, Julian Red
Kängor, Bobbie Burns
Klocka, CK

Söndag

Hej kära läsare
valborgshelgen är snart över och för många har det säkert varit en hård helg. Därför passar det extremt bra att solen lyser över Göteborg. Så efter man har passat på att nyttja vår Acne-rabatt hos 111vox (se föregående inlägg) så kan man gå ut, sätta sig i solen och lyssna på lite skön musik. Idag rekommenderar jag Seasick Steve. Gå gärna in på Youtube och kolla på live-framträdanden så får vi se om ni kan upptäcka något speciellt med hans spelstil.
Ha det fint gott folk
/Per


Valborg, check.

Hej kära läsare,

Tillbaka efter valborgsfirandet, hoppas det smakade. Nu blir det lugnt resten av helgen och jag hoppas solen tittar fram så att man kan sitta ute och kanske spontangrilla lite framåt eftermiddagen.

Passa på att utnyttja 111VOX-rabatten innan den går ut i morgon, Söndag. Det är väldigt enkelt, 15% på ordinarie pris på allt från Acne. Själv tänker jag nog klicka hem ett par jeans innan det är för sent.

Knappa in medlemslösenordet "ACNEKOLL" i kassan så är rabatten din.

Sköt om er,
/Simon



RSS 2.0
Annonser från BloggPartner