Julfest

Hej kära läsare
Nu står verkligen julen för dörren, det är knappt så att man kommer ut på morgonen (ursäkta ordvitsen men jag bor ju faktiskt i Göteborg). Julfesterna börjar i alla fall komma titt som tätt och på fest ska man ju klä upp sig. Jag var på julfest i fredags och klädseln för kvällen var valfritt jultema. Jag började kvällen som tärna men senare fram på kvällen så blev det lite otympligt så då blev det att byta om till min egen lilla kreation: den så kallade citytomten. Den består undertill av röda chinos och gröna strumpor. Är inte det juligt så säg. Övertill blev det en grå skjorta, röd slips och givetvis en liten söt tomteluva som faktiskt är lika gammal som mig själv. Bilder på mig själv som bebis med luvan på bekräftar detta :) Så - vad tycks?
Have it
/Per


Tomteluva, ?
Skjorta, Emilio
Slips, Tiger of Sweden
Skärp, H&M
Chinos, FilippaK
Strumpor, Topeco
Skor, Vagabond

Kommentarer
Postat av: Anonym

Strumporna var väll ingen höjdare till, även om de bar gröna. Sen är jag inget fan av slips till skjorta men så var det ju jultema (så det får gå:)



Annars såg det bra ut, perfekt passform på både skjorta och chinos.

2008-12-15 @ 17:32:49
Postat av: HvH

säger som ovan prefekt passform! måste fråga om det är säsongens filippa k chinos? och även säga till att det måste bli bättring på uppdatering, det är ju en riktigt bra blogg!

2008-12-16 @ 16:23:09
Postat av: C

Skjortan var verkligen inget vidare, men jag gillar i övrigt det! :)

2008-12-16 @ 16:45:57
Postat av: M

Du ser ut som någon som jobbar på ica, thumbs down :(

2008-12-16 @ 17:26:21
Postat av: greg

kul idé med citytomte, inte jätteseriöst men som sagt roligt. inte något jag hade haft till vardags men det tror jag inte du har heller! gillade chinosen speciellt

2008-12-17 @ 12:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner