Varm vinter

Hej kära läsare
Idag, och igår med för den delen, har det varit kallt och som naturlig reaktion på detta så åkte vinterjackan på. Jackan är av märket Full Circle och inhandlades på Urban Outfitters i Stockholm förra vintern. På kragen sitter en avtagbar päls som är väldigt behaglig att ha runt halsen. Behagligare än en halsduk faktiskt. Den knäpps både med dragkedja och knappar, först dragkedjan och sen viker man över och knäpper med knapparna som sitter lite mer på högersidan. Ungefär som på en dubbelknäppt jacka fast här har vi bara en knapprad, vilket gör det hela lite asymmetriskt. Om man gillar det är upp till var och en, men i det här fallet gillar jag det. Började med att ha översta knappen uppknäppt som nin ser på den vänstra bilden. Men på väg till spårvagnen knäppte jag även den (som ni ser på högra bilden) därför att det, som sagt, var kallt. Handskarna är, för säsongen, ett nytt inköp. De är lite mc-inspirerade med röda sömmar och inhandlades på Red Devil. Övriga plagg för dagen var mina Julian Red-jeans, Boomerang-skjorta och mina väl använda Vagabond-skor. Väskan som innehåller min lite väl tunga kurslitteratur är från Zara.
Have it
/Per


Jacka, Full Circle, 2600kr
Handskar, Red Devil, 400kr
Jeans, Julian Red
Skor, Vagabond
Strumpor, Topeco
Väska, Zara

kofta

Hej kära läsare,

Har letat efter en längre, lite grovstickad, kofta till höst/vintern. Förutom flera snygga (men ofta för dyra) koftor så har jag hittat väldigt många stickiga ullkoftor som min ack så känsliga hud har lite svårt för :)

Valet föll till slut på en kofta från MQ, av märket Blueprint. Skönt material och snygg kofta till ett förhållandevis bra pris. Är inte jätteförtjust i MQ's egna grejer, men blev positivt överraskad denna gång.

Även tischan och halsduken är nya. T-shirten hittade jag för en femtiolapp i Boomerang-butiken på Freeport och halsduken är från Kappahl.

/SimonKofta, Blueprint, 599kr.
T-shirt, Boomerang, 50kr (ord.pris ~199kr).
Chinos, Filippa K.
Skor, Schmoove.
Trenchcoat, Selected.
Halsduk, Kappahl, 99kr.

Dansskor

Hej kära läsare
Dans, något som de allra flesta någon gång har gjort i olika sinnestillstånd. Själv har jag blivit meddragen på en lindy hopkurs och det är väl synd att säga att jag är duktig, men jag äger i alla fall ett par dansskor. Jag skaffade dessa i början av hösten och det är lite skön maffiakänsla över dem. Tänk er dessa till en mörk kostym, fedora och ett maskingevär. Själv har jag valt att inte vara så dramatisk utan jag kör dem till en helt vanlig vardagsklädsel. Vet inte riktigt hur moderiktigt detta är ,men ska man dansa så ska man.
Så för att citera Arctic Monkeys, get on your dancing shoes, ditt sexiga lilla svin :)

Have it
/Per


Skor, Vagabond, 300kr (ord. pris 1000)
Tröja, Zara
Skjorta, Emilio
Jeans, Acne
Strumpor, Topeco

Skjortdags - Casual

Hej kära läsare.

Skrev senast om en skjorta som jag hittade på Zara under semestern i Spanien, här kommer en till. Den här skjortan har blivit lite av en favorit faktist, den går att ha till allt nästan. Gillar att det är lite nättare krage med button-down, som också blivit något jag använder mer och mer.

Har blivit lite skjortsamlare, men det är svårt att ha för många skjortor. Särskilt när de är som den här, grym passform och kostar inte ens 200 pix.

Koftan dammade jag av ur garderoben. Det är en Svea-kofta som jag inte använt på ett år nu. Tycker den är ganska snygg, men så fort jag tog på mig den så kom jag på varför den har samlat damm, den sticks utav fan. Går dock an om man har lång ärm under.

Ta hand om er,

/SimonSkjorta, Zara, ~190kr.
Kofta, Svea.
Jeans, Acne.
Skor, Converse.
Klocka, D&G.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner