Shortsväder

Hej kära läsare,

Att det har varit riktigt bra väder sista dagarna har nog ingen gått miste om. Själv har jag gått igenom garderoberna eftersom jag håller på att flytta, och hittade då mina solblekta hallonröda Boomerang-shorts som är inne på säkert 4e eller 5e säsongen nu.

Till dessa har jag en farfars-tee från H&M, jeansjacka från Cheap Monday och Chuck Taylors. Verkar som att shortsen får hänga med ett tag till.

Sköt om er,
/Simon


Shorts, Boomerang.
Tee, H&M.
Jeansjacka, Cheap Monday.
Skor, Chuck Taylors.

Jobb

Hej kära läsare
Nu var det ett tag sen jag skrev här och det har sina anledningar. För tillfället jobbar jag min andra vecka på folktandvården i Sälen och saknar täckning både på mobilen och trådlöst internet i stugan där jag bor. Detta verkar vara platsen Telenor glömde helt enkelt. Avskärmningen från omvärlden, och även i viss mån stil, har både fördelar och nackdelar. Inspirationen tryter men samtidigt får man ju tid att tänka på saker. Så här på sommaren så gillar jag shorts väldigt mycket, men just för tillfället har jag svårt att komma på ett klockrent sätt att matcha dessa. Därför vänder jag mig till er läsare - Hur bär ni upp era shorts i sommar? Jag skulle vara tacksam för lite inspiration så ge mig gärna lite tips eller skicka för all del bilder till vår mail.
På återseende nästa gång jag får lite tid över här på jobbet.
/Per


Examen + kostym

Hej kära läsare,

Då var det gjort, examen är tagen och jag kan numera titulera mig legitimerad optiker.

Dagen till ära hade jag på mig den måttsydda kostymen som jag beställde från Suitopia. Många här på bloggen var nyfikna över resultatet och jag kan bara säga att jag är löjligt nöjd med den och kommer beställa en till inom en snar framtid. Aldrig mer en "färdigkostym", det måttsytt som gäller framöver.

Jag skrev en gång om en läsarrabatt hos Suitopia och denna gäller fortfarande. En kostym kostar från 1800kr och du kan välja tyg, modell, innerfoder, osv efter eget tycke och smak. Som ni ser på bilden har jag valt eget innerfoder och fått mitt namn broderat på innerfickan, detta får alla läsare utan kostnad - värde 300kr.

Sköt om er,
/SimonSåhär får du rabatten:

1. Gå in på suitopia.se och beställ en kostym med dina mått.
2. Glöm inte bocka för och välja innerfoder + text på innerficka.
3. Betala för kostymen + tilläggsavgift för foder och text.
4. Skriv ditt namn, ordernummer och att du vill ta del av killarmedkoll-rabatten och maila till sales@suitopia.com .
5. Pengarna du betalade för innerfoder + text på innerficka kommer nu att överföras till ditt konto.Kostym, suitopia.se.
Skjorta, These Glory Days.
Slips, Christensen.
Skor, Refined by Bobbie Burns.

Tygväska

Hej kära läsare,

Det har varit riktigt sommarväder ett par dagar nu, tur att man hann sola lite innan regnet återställde balansen igen.

Något som verkligen hör sommaren till är en snygg tygväska. Perfekt att ha till stranden eller när man ska gå en sväng på stan och shoppa, fika eller vad det nu kan vara. Min personliga favorit kommer från Wholesome Concept och går perfekt i marintrenden med ett snyggt ankarmotiv. Tygväskan är beställd och kostar 150kr inkl frakt, en av sommarens absoluta must-have's!

Sköt om er,
/Simon

Tygväska, Wholesome Concept. 150kr inkl frakt.

Nya inköp

Hej kära läsare,

Har fått mina Acne-varor som jag beställde från 111VOX.com när vi (och alla er läsare förstås) hade 15% läsarrabatt på deras Acne-sortiment.

Det blev ytterligare en jeansskjorta, denna i lite mörkare denimtyg än mina andra. Men också ett linne i lite lagom loose modell såhär till sommaren. Vem vet, det kanske blir fler samarbeten med 111VOX framöver, håll ögonen öppna.

Sköt om er,
/SimonÅrets diss

Hej kära läsare
Idag vill jag dela med mig av min besvikelse. Den 4e april, i god tid inför sommaren, beställde jag ett par sandaler från H&M. Igår fick jag beskedet att de ska komma i början av juli. Jag vet inte vad ni tycker, men att behöva tre månader på sig för att skicka något från Borås till Göteborg är under all kritik. Särskilt när t.ex. Asos klarar av att skicka en order från England på en vecka.

Men en sån här strålande dag kan vi inte avsluta med så här tråkiga "nyheter", så vi gör det med följande nyhet istället. Idag tar Simon examen från sin utbildning och om 10 minuter ska jag till Kalmar och vara med när detta sker. Det ska bli trevligt.
Ha det fint
/Per

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner