Flanell

Hej lära läsare,

Flanellskjortor tycker jag hör hösten och vintern till. Dels är det ett bra vardagsplagg, samtidigt som det håller en varm i kylan.

Det blev ett par besök i några J Crew-butiker under USA-vistelsen. Det är synd att det inte finns i Sverige, jag gillar verkligen deras kläder. Det blev bland annat två flanellskjortor i lagom ledig modell, inte för slapp - men inte heller för tight.

Sköt om er,
/Simon


Rygga

Hej kära läsare
Tidigare när vi här på KillarmedKoll har tipsat om väskor så har det alltid gällt lite större väskor och axelväskor. Idag tänkte jag tipsa om ryggsäck. Det kanske inte är riktigt lika snyggt som en klassisk axelväska, men jag har hittat två modeller som jag tycker är jäkligt schysta. Ryggsäck är ju dessutom lite mer funktionellt än axelväska då belastningen inte endast fördelas på en sida, och jag känner faktiskt att det börjar bli dags att tänka på sånt. Särskilt när man är ute och promenerar med väskan full av tung kurslitteratur.
Det är en lite dyrare och en budget (2795kr mot 400kr), och som alltid så är den dyrare lite snyggare och lär förmodligen hålla bättre, men ibland kan man ju inte alltid ta hänsyn till sånt. Särskilt inte när man, som jag, är student. Den lite dyrare kommer från Filson och säljs på 111Vox och den lite billigare kommer från min favoritwebshop Asos.
/Per

Ryggsäck, Filson, 2795kr Klicka här för att komma till Filsons väskutbud

Ryggsäck, Asos, 400kr Klicka här för att komma till Asos väskutbud


vinter?

Hej kära läsare,

Talas om vinterstorm, varningar fram och tillbaka. Vart tog hösten vägen egentligen?
Bilden är tagen innan snön kom, snart kommer även bilder på inköpen som gjordes i USA.

Sköt om er,
/SimonTweedkavaj, Zara.
Kabelstickad tröja, H&M
Jeans, Cheap Monday.
Mockakängor, Hugo Boss.
Halsduk, okänd.


Skor från Gram

Hej kära läsare
Då var min tenta skriven och som utlovat så kommer här en rad eller två, och dessa ska handla om skor. I de senaste inläggen så har Simon och jag skrivit mycket om kängor, men det finns ju fler snygga skosorter än så. Ett exempel på det är skor från stockholmsmärket Gram. Märket har tidigare lovordats i olika modetidningar och jag är beredd att hålla med. Det är slanka skor, helt i min stil och främst har jag fastnat för modellen 420g. Jag tror den skulle göra sig bra här i göteborgshösten/vintern. Men men, nu till det riktigt fina.

Som läsare av KillarMedKoll så erbjuder vi nu tillsammans med 111VOX.com Gram-skor till extra bra pris. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan för att komma till webshopen och sedan anger du KILLARMEDKOLL (stora bokstäver) som rabattkod och erhåller då 20% rabatt på Gram-skor som inte redan är prissänkta. Erbjudandet gäller fr.o.m. idag den 18e t.o.m. den 25e november så vänta inte för länge.
Ha det fint
/Per

Klicka här för att komma till 111VOX utbud av Gram-skorTillbaka

Hej kära läsare,

Nu är jag tillbaka från U, S and A. Känns lagom kul att byta shorts och kortärmat till långbrallor och vinterjacka, men-men ..inget varar för evigt. Återkommer med inköpen efter att jag sovit bort det värsta av jetlagen och betat av en dag på jobbet.

Cheerio,
/Simon

En liten teaser:Pust

Hej kära läsare
Har inte uppdatarat på ett par dagar nu och detta beror på samma anledning som att jag inte kommer kunna uppdatera på ytterligare ett par dagar. Har nämligen tenta nu på onsdag ochjag har spelning med mitt band på fredag så det är en jäkla massa att göra. Hoppas ni kan ge er till tåls.
Ha det bra
/Per

Gårdagens

Hej kära läsare
Har fått ett par frågor huruvida Simon lever och till allas lättnad meddela att han lever och mår bra. Lite för bra är nog närmare sanningen, det är nämligen så att han kryssar runt i vatten långt, långt härifrån och göttar sig. För attfatta sig kort skulle man kunna säga att han har semester. Men men, nu till dagens inlägg.

Det är ett ganska enkelt inlägg som består i vad jag hade på mig igår. Igår regnade det inte så jag passade på att ha min nya kavaj som jag fyndat på Asos. Även handskarna som ni kan se på vänsterhanden är från Asos. Då det heller inte var speciellt kallt så räckte det med en tunn halsduk och just denna kommer från Hello Clothing. Annars är det inte något nytt under solen. Som ni vet så har jag favoritplagg och använder dessa flitigt. Så är fallet även idag.
Ha det fint
/Per


Halsduk, Hello Clothing
Kavaj, Asos, 380kr
Skjorta, H&M
Handskor, Asos, 120kr
Jeans, Julian Red
Kängor, Bobbie Burns

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner