dagens

Hej kära läsare
Som en del kanske kommer ihåg så skrev jag i mitt förra inlägg att jag hade hittat en ny skjorta. Sedan dess har skolan hunnit börja igen och jag har helt enkelt inte hunnit att lägga upp den. Det är en mörkblå skjorta med ljusblå inslag på knappraden, bröstfickan och axelpartiet. Aldrig tidigare än denna vinter har blått och svart varit en mer lyckad kombination, så därför har jag matchat den med en svart kofta. Som ni säkert lagt märke till de senaste veckorna så har Simon och jag talat väldigt varmt om Julian Red. Det tänker jag fortsätta med och om ni undrar varför mina Julian Red-jeans används så frekvent som de gör så kan ni kika på bilden. Där ser ni att slitningen börjar komma fram och få riktig "favoritjeanskänsla". Om man ska se till helheten så är det väl inget speciellt med dagens outfit egentligen. Det var förmodligen den tröttaste torsdagen på riktigt länge idag och då känns det passande med en ganska nedtonad klädsel. Något speciellt sominte syns är dock fyndstatusen hos skjortan. Den är kanske inte stört snygg men då jag endast betalade 50kr för den så var den stört billig. Ibland är helt enkelt epitetet "stört" det enda som krävs för att ekvationen ska gå ihop.
Peace out
/Per


Skjorta, H&M, 50kr
Kofta, Weekday
Jeans, Julian Red

outfit

Hej kära läsare,

Det var länge sedan jag lade upp någon outfit, så här kommer en med flera av senaste tidens inköp.

Outfiten består av fairisle-slipover från H&M, vit skjorta från These Glory Days, otvättade jeans från Julian Red och slanka svarta skinnkängor från Refined by Bobbie Burns.

Eftersom det är kallt och jävligt ute så fick jag även slänga på en svart halsduk från Boomerang och min djupblå Elvine-jacka. Second hand-portföljen har övrigt fått sig en rem så jag kan ha den över axeln, mycket praktiskt.

Sköt om er,
/Simon


Slipover, H&M.
Skjorta, These Glory Days.
Jeans, Julian Red.
Skor, Refined by BB.
Jacka, Elvine.
Portfölj, Second hand.
Klocka, Massimo Dutti.

Fairisle

Hej kära läsare,

Har letat efter en fairisle-slipover enda sedan jag såg den här från Gant. Problemet är att jag aldrig hittat den i small. Men så häromdagen var jag på H&M och där hängde en väldigt snarlik slipover, i om än något snällare färger. Skillnaden var att denna hängde på barnavdelningen, och var nedsatt till 50kr.

Så, jag rotade fram den största storleken jag kunde hitta, vilket blev en 14+, och provade. Något förvånad inser jag att detta måste vara årets kap.

Sköt om er,
/SimonFairisle-mönstrad slipover, H&M, 50kr.

Nya skor

Hej kära läsare,

Det har blivit lite shopping senaste tiden som ni kanske märkt. Ett inköp jag inte lagt upp här på bloggen är dessa kängor från Refined by Bobbie Burns. Modellen heter Clark, vilket är samma som den Per har i brunt utförande.

Har varit nära att köpa dessa flera gånger under lång tid, men det har inte blivit av, mest pga prislappen på 1599kr. Nu hittade jag dem nedsatta till 1200kr på urbana.se. När jag såg att det fanns ett par kvar och dessa var i min storlek så kände jag mig på något vis tvungen.

Sköt om er,
/Simon


Refined by Bobbie Burns, Clark, 1200kr.

reashopping

Hej kära läsare,

Julian Red tillhör både min och Per's absoluta favoriter när det gäller jeans. Därför vill jag tipsa om rean som nu råder på deras webshop. 50% på flera jeansmodeller, däribland de jag köpte i höstas som många läsare hört av sig och undrat var man kan köpa någonstans. Dessa kostar nu ynka 30€, dvs ca 300kr (inkl frakt) vilket är förbannat bra.

Själv har jag lagt vantarna på de svarta på bilden nedan, dessa är nedsatta från 90€ till 45€.

Sköt om er,
/Simon


Bilder lånade från www.julianred.com

Lördag

Hej kära läsare
Även idag har jag varit en sväng på stan och strosat. Även om man inte alltid hittar något så ärdet en skön promenad dit och hem. Men idag hittade jag faktiskt något. En skjorta från H&M, som ni får se i nästa inlägg, och en hatthylla till min enkla boning. Jag skrev i förra inlägget, som ni hittar nedan, om min nya halsduk. Idag dolde jag inte hela halsduken under min rock, utan idag klädde jag mig lite varmare under för att kunna bära kavaj. För den mesta värmen står min yllepolo från Tiger och ett par långkalsonger från Frank Dandy för. Polonkan ni se nedan, men långkalsongerna får ni klara er utan att se. Tror ändå inte att det finns något intresse av att se mig i dem. ytterst på benen har jag mina Temple-jeans och på fötterna är det Bobbie Burns-kängorna igen. Kavajen kommer, liksom polon, från Tiger. För att inte frysa om händerna drog jag även på mig ett par vantar som min farmor stickat en gång i tiden.
Peace out
/Per


Kavaj, Tiger
Halsduk, Second hand
Polo, Tiger
T-shirt, Rolling Stones
Klocka, CK
Jeans, Temple
Kängor, Refined by Bobbie Burns

PS. Ursäkta den dåliga bildkvalitén, måste verkligen skaffa en ny kamera. DS

Outfit

Hej kära läsare
Var en sväng på stan härom dan. Hittade en väldigt snygg och skön parka från Hope. Men då jag inte är i något större behov av en vinterjacka så blev det inget köp. Därför tänkte jag istället visa vad jag hade dragit på mig den aktuella dagen. Det är min dubbelknäppta ullrock från Filippa K, Julian Red-jeansen, (i vanlig ordning) och Bobbie Burns-kängorna. Halsduken är köpt på second hand, emmaus på Linnégatan närmare bestämt, tillden högst rimliga summan av 50kr. Just i denna outfit kanske den inte riktigt kommer till sin rätt eftersom jag har gömt mönstret, men till en kavaj förslagsvis...
Ha det fint
/Per


Rock, Filippa K
Halsduk, Second hand, 50kr
Jeans, Julian Red
Kängor, Refined by Bobbie Burns

mera H&M

Hej kära läsare,

Som titeln lyder, mera H&M. Har hittat flera prisvärda plagg i H&M's webshop sista dagarna. Gillar både skjortan och tröjan, inte ihop, men jag tycker det är två riktigt bra köp inför våren/sommaren. Själv har jag slått till på tröjan, och hade det inte varit för att jag har en snarlik skjorta så hade jag köpt den med.

Sköt om er,
/Simon


jeansskjorta?

Hej kära läsare,

För den som inte köpt någon jeansskjorta än så har H&M två stycken lediga varianter till vrakpris. Vad som skiljer de båda mer än tvätten och knapparna vågar jag inte uttala mig om. Modellerna ser väldigt snarlika ut, bortsett från priset som skiljer 100kr mellan de båda.

Sköt om er,
/Simon


Kofta

Hej kära läsare
Inlägget idag kommer, som ni säkert förstått av titeln, att handla om en kofta. Fick den av en person som förmodligen tröttnat på mitt snack om att jag bara har en yllekofta. Detta är jag glad för, eftersom jag gillar den. Den är strukturstickad att se flätad ut och det gillar jag. Det är alltid kul med något lite annorlunda.
För övrigt måste jag säga att jag känner mig en aning oinspirerad när det gäller kläder. Vädret har ju inte tillåtit att sätta på sig sina stiligaste kläder de senaste dagarna och det har kanske gjort sitt till. Tänkte allafall gå ner och kolla rean imorgon och då kanske man kan få gnistan tillbaka. Eller så får jag inte det, vad jag vet är allafall att jag längtar tills man kan få klä sig i sommarkläder igen.
Förresten, det är väl ingen som har missat att det är väldigt populärt med flanellskjortor för tillfället. Inte jag heller och jag gillar det, flanellskjortor är väldigt skönt att ha på sig. Stiligare alternativ finns, men detta passar mitt oinspirerade sinne jättebra.
Ha det fint
/Per


Håll ut

Hej kära läsare
Vet att uppdateringen har varit extremt dålig senaste veckan. Simon jobbar som ett litet as och jag har tenta imorgon, men efter det ska jag nog kunna uppdatera er lite mer om vad som händer med våra kläder. Hoppas ni orkar hålla ut så länge. Nu ska jag ta en kaffe och kasta mig ner i böckerna igen. Ses!
Ha det fint
/Per


RSS 2.0
Annonser från BloggPartner