Slipsfredag

Hej kära läsare
Längesen men nuär även jag tillbaka. Har haft ett par sjukt stressiga månader med tentor och styrelseuppdrag,men nu har jag äntligen fått tummen ur röven när det gäller bloggandet också. Tänkte dela med mig av en trevlig liten tradition jag har, nämligen slipsfredag. Den går helt enkelt ut på att man knyter på sig en slips på fredagar och fungerar lite som en motvikt till casual friday. För varför ska man klä ner sig bara för att det är fredag?

Klädseln består av en av mina Boomerangskjortor som är min absoluta favoritmodell bland skjortor, en ullkofta och ett par riktigt tighta jeans. Eller, de  var riktigt tighta när jag köpte dem men efter som jag har tappat en del i vikt så är det inte lika tighta längre men de funkar bra. Till denna enkla (men snygga) outfit har vi adderat en slips och vi har helt plötsligt blivit helt traditionsenliga :) Skorna på bilden är Converse och de var väl kanske inte de bästa skorna för dagen så jag bytte faktiskt innan jag gick ut, fast det bytet kom inte med på bild. Men Converse är ju en sko som funkar till det mesta så det får spela mindre roll.
Have it
/Per


Slips, H&M
Kofta, Pour Homme
Skjorta, Boomerang
Jeans, Temple
Klocka, Ck
Skor, Converse

US and A

Hej kära läsare,

I natt flyr jag vårt avlånga (kalla) land och beger mig till Miami. Där ska jag stanna i ett par dagar och förhoppningsvis hinna shoppa lite innan det är dags att åka på kryssning.

Detta innebär att jag inte kommer lägga in några nya inlägg förrän tidigast 10e februari, ni får helt enkelt förlita er på Per - grattis.. :) Han har lovat att lägga upp nåt inlägg undertiden, så håll er uppdaterade.

Nåväl, jag tror ni klarar er rätt bra utan mig. Ha det bra allihopa, för det kommer jag ha.

/Simon

Nya brallor

Hej kära läsare,

Skrev tidigare om att jag hälsade på Per i Gbg, där jag även hälsade på i Filippa K-butiken och hittade lite grejer på rean. Det blev en tröja och ett par jeans, båda på 50%.

Tyckte det var en schysst tvätt inför våren, lite halvmörk och inte allt för slitna. Ordinarie pris var 1200, så det blev 600 jämnt.

Färgåtergivningen blev inte jättebra i de översta bilderna, så jag tog bilder på enbart jeansen där man ser bättre hur de ser ut.

Tröjan kommer i ett senare inlägg!

Sköt om er,
/SimonKavaj, Zara.
Tee, Levi's.
Jeans, Filippa K, 600kr.
Skor, Refined by Bobbie Burns.

Tischa

Hej kära läsare,

T-shirts kan man väl inte få för många utav. Jag har dock tröttnat lite på de jag har och beslutade mig därför att gå jakt häromdagen. Man får ju passa på i dessa rea-tider, en t-shirt kan ju kosta upp emot 600, vilket jag aldrig skulle lägga på just en t-shirt.

Hur som helst, jag hittade denna Original Penguin-T-shirt i en liten affär i Jönköping, kallad Matlinik, och tyckte den va lite lagom käck. Priset? 399kr, och 50% rea på det. Helt ok.

Sköt om er,
/SimonT-shirt, Original Penguin, 199kr.
Chinos, Filippa K.

Årets första inlägg

Hej kära läsare,

Ledsen för inaktiviteten här på bloggen. Det har varit riktigt dött, jag håller med. Det har varit så mycket reor att vi inte hunnit med helt enkelt ;)

Skämt åsido, jag skrev några rader om att jag fyndat på H&M strax innan jul. Där hittade jag två tröjor som jag fastnade lite för. En grå farfarströja som påminner väldigt mycket om en Filippa K-tröja jag har kikat på tidigare. Sen hittade jag en seglaraktig sak med blå bas och vita ränder. Lite somrig, men den funkar till svarta chinos fram till sommaren då den förmodligen gör sig lite bättre.

Bra basplagg att fylla ut luckorna i garderoben med.

Jag var även och hälsade på Per i Gbg i dagarna och då blev det lite nya inköp som kommer upp här på bloggen inom kort. Tro det eller ej, men det kommer bli lite mer fart här på bloggen nu när livet återgår till det vanliga efter alla helger och skit.

Sköt om er,
/SimonRandig tröja, H&M, 149kr.
Grå tröja, H&M, 199kr.
Chinos, Filippa K.

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner