Nätshopping!

Ja, nu är det fanemej dags att nätshoppa lite, som jag brukar säga. Efter en stunds surfande har jag stött på en hel del snyggt faktiskt. Jag har enbart kikat på utländska sajter denna gång, dels för den rekordlåga dollarn och dels för att hitta saker som kanske inte finns i sverige, typ converse ;)
Eller vad sägs om ett par klassiska Chuck Taylors för drygt 250 spänn? Inte dumt alls. Jag passade även på att smyga in en Hawaii-skjorta, jag kan inte låta bli att gilla det plagget. Det är otroligt svårt att bära upp, men otroligt snyggt på den som klarar det. Ska faktiskt damma av min från Hawaii-resan i fjol och åtminstone göra ett försök till att inte se ut som en clown.
Vad det gäller solglasögon så är jag inte så förtjust i kopior. Jag tycker dock att det är väldigt bra att ha ett par dyra bågar som man kan ha på stan och till vardags, samt ett par billigare slit-och-slängbågar som man kan ta till stranden. För snygga dyrgripar så ta en titt i tidigare inlägg här på bloggen.

/Simon

image34

1. Rayban Clubmaster-kopia, 156kr, asos.com
2. Loafers i skinn m. tofs, 585kr, asos.com 
3. Bomberjacka i nylon, 520kr, asos.com
4. Converse Chuck Taylor, 252kr, converse.com
5. Solglasögon, 102kr, ocshades.com 
6. Tee, 182kr, asos.com
7. Hawaii-skjorta, 132kr, classichawaiianproducts.com

* allt räknat med dollarkurs på 6kr och utan frakt.

Kommentarer
Postat av: Jocke

rätt coola saker. Hawaiskjorta är som du säger riktigt svårt att bära upp.
En notis bara:
Asos grejerna är i ditt collage är framräknade från pund till svenska (från dollarn till svenska kronor blir exempelvis tofsloafersen ca 10 kr dyrare:)
Alla asos grejer blir i princip dyrare om man väljer Att betala i dollar istället för i svenska kronor blir generellt dyrare på asos (trots låg dollar), däremot blir de billigare om man nu orkar/kan betala i pund (nylonbombern kostar då ca 480 kr)

2008-05-03 @ 09:56:25
Postat av: Gustav

Oj så mycke snyggt. Jackan va riktigt fräsch, frågan är dock om "prassel jack"- trend kommer hålla i sig eller om man ska köpa en i skinn istället. Ser fram emot en outfit med hawaii skjorta framåt sommarn :)

2008-05-03 @ 11:45:32
Postat av: henke

riktigt billiga converse! det här va ett roligt inslag bland alla outfits. det är en riktigt bra inspirationskälla ni har knåpat ihop. mer sånt!

2008-05-03 @ 14:51:01
Postat av: Simon

Jocke: Hawaii-skjortan är en utmaning :) Ang. asos så har jag, som du säger, tagit de färdigomvandlade siffrorna som asos ger när man väljer svensk valuta. Visste inte att priserna skiljde sig åt så som du beskriver, intressant. Tackar så mkt för tipset!

Gustav: Ja det här med nylonjacka innebär ju större "risk" än att köpa en skinnjacka. Jag är själv ute i varenda 2nd hand-butik just nu och river i ställen efter billiga skinnjackor.

henke: Conversen är sjukt prisvärda, ja. Frakten kostar en hel del, men går man ihop några st så kan man spara många hundralappar. Tackar för berömet, det dyker nog upp fler inlägg av den här typen framöver.

2008-05-03 @ 19:56:36
URL: http://killarmedkoll.blogg.se
Postat av: max

förstår inte riktigt varför du handlar på asos pga den billiga dollar-kursen då asos är brittiskt.

2008-05-04 @ 14:49:06
Postat av: Simon

max: Läs det här stycket en gång till "dels för den rekordlåga dollarn och dels för att hitta saker som kanske inte finns i sverige"
Är mkt väl införstådd med att Asos är brittiskt. Dock har de saker som inte går att hitta i svenska butiker.

2008-05-04 @ 15:52:31
URL: http://killarmedkoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner