Honey, I'm home

Hej kära läsare,

Då var man tillbaka på Svensk (kall) mark. Såhär med facit i hand så hade jag gärnat stannat i Miami. Men-men, hemma är ju hemma, det är få saker som går emot att torka av en blöt cykelsadel på morgonen. [svordom]

Båten var också en upplevelse. Det fanns allt man kunde önska sig. Flertalet olika bufféer både till frukost och lunch. Sallad, kött, hamburgare, pizza, sushi, kyckling, wok, lasagne, chili con carne, tacos, etc. Sen på kvällen var det Á la carte-meny med 3-rätters. Övrigt fanns det stort soldeck med jumbotron-tv där det visades film och grejer, pooler & jacuzzi's, x antal barer, löpbana, minigolf, basket, pingis, gym, casino, affärer, konstgallerior, teater, pianobar, karaokebar, spelhall, m.m.

Det blev en del shopping innan vi steg på båten, men inte efter. Vi tog en sväng till Saw Grass Mills och Aventura Mall, i Miami. Galet stora shoppingmalls. Har ingen siffra på hur många affärer det fanns där, men vi gick från kl 10 på morgonen till klockan 10 på kvällen och hann ändå inte med allt vi ville!

Nåväl. Det blev bla ett stopp på Ralph Lauren där jag hittade 2 skärp och 2 skjortor. Sen handlade jag 2 skjortor och 1 tröja på American Eagle. Mer blev det inte. Hade kunnat handla desto mer, hittade en del på Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Burberry osv, men jag kände att jag inte riktigt har råd just nu.

Det var riktigt bra pris på grejerna jag köpte, Ralph lauren hade t.ex satt ned priset på skärpen från 75$ till 50$ , sen var det 75% rea på det = ca 100kr/st. Bilder på inköpen kommer inom kort, tills dess får ni lite semesterbilder att vila ögonen på.

Hittade förresten ett par moderiktiga tofflor som syns på sista bilden.

Sköt om er,
/Simon



Bild 1: Vy från hotellet i Miami.
Bild 2: Kryssningsfartyget vi åkte med i Karibien, tillsammans med ca 4000 andra passagerare.
Bild 3: Art Deco, Miami.
Bild 4: Trendig modetoffla i form av Darth Vader. Skön.

Kommentarer
Postat av: jag

Skönt du är hemma igen så det blir lite mer fart på bloggen :) du får lägga ut vad du köpt! Lite mer uppdatering önskas också! tack

2009-02-11 @ 01:38:11
Postat av: Anonym

mer uppdatering ja :)

2009-02-11 @ 15:44:53
URL: http://shottare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner