Budget

Hej kära läsare,

Tänkte flika in ett par budgettips såhär på fredagseftermiddagen.

Chinos:

För den som redan inte märkt det så har Carlings en chinomodell som heter "Win-Win" och kostar 299kr, ordinarie pris. Finns i flertalet färger, bla khaki, blå, mörkgrå, svart och vinröd. Själv har jag indhandlat ett par mörkgrå, passar bra till årstiden. Modellen är som jag föredrar den, slimmad. Snygga fickor och förvånansvärt bra kvalitet. Tyget är lite grövre, vilket lämpar sig för det rådande klimatet.



Flanellskjorta:

Söker du, som jag, efter flanellskjortor till hösten så har Dressmann flera varianter på dessa. Många ser ut som skräp men det finns också någon eller några som faktiskt ser ganska bra ut. Gemensamt för alla är att de är av button down-modell. Priset är 149 eller 199kr, beroende på huruvida deras kampanj fortskrider eller ej, är inte uppdaterad på den punkten. Förvänta er inga underverk vad gäller kvalitet och passform, men flanellskjortan är ju ett plagg som gärna får sitta aningen loose alt. uppknäppt.

Dressmann har även vid något tillfälle haft jeansskjortor som har varit helt okej modell, mestadels för att de mer eller mindre kopierat Our Legacy.


Sköt om er,
/Simon

Kommentarer
Postat av: Ralph

Me like. Är inte jätte förtjust i Carlings men 2 riktigt bra tips där Simon. Tackar för det! Keep it up

2009-11-13 @ 15:49:46
Postat av: B

Bra med tips! Mer sånt :) ser fram emot att se chinosen i en outfit! Härligt.

2009-11-13 @ 16:32:45
Postat av: fred

har köpt ett par likadana chinos nu. dom är riktigt nice. fattar inte hur dom kan va så billiga men de är ju synd att klaga, hehe.

2009-11-15 @ 14:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0
Annonser från BloggPartner